Adressetiketter

Ge dina kuvert, kartonger och andra postemballageprodukter en elegant touch. Om du håller på att anordna ett event eller behöver skicka inbjudningar till ett bröllop är adressetiketter den perfekta produkter för dig: lägg till din adress, din logga eller ett meddelande till mottagaren.

Anpassade fraktetiketter

Önskar du att färdigställa förpackningen för dina produkter så att dina paket genast blir igenkännliga? Med Pixartprinting har du idag möjlighet att trycka anpassade fraktetiketter som är helt i linje med din butiks samordnade bild. Vi erbjuder dig många konfigurationsalternativ, från val av format och storlek till materialval. Upptäck dem alla och skapa dina nya fraktetiketter snabbt och enkelt!

Så här skapar du fraktetiketter

För att trycka anpassade fraktetiketter med Pixartprinting behövs bara några klick och lite kreativitet:

  1. Välj de konfigurationsalternativ som passar dig bäst: format, storlek, material och eventuella specialfinisher.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna från vår sida, som hjälper dig att ställa in din utskriftsfil korrekt. Om du ännu inte har en utskriftsfil kan du skapa en ny design med vår kostnadsfria online-redigerare, Designer.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din utskriftsfil för att slutföra köpet.

Fraktetiketter och andra produkter för dig

Förutom fraktetiketter hittar du många andra modeller av anpassade klisteretiketter i vår breda katalog, uppdelade efter material, format och användningsområden: pappersklisteretiketter, plastklisteretiketter, holografiska klisteretiketter, runda klisteretiketter, rektangulära klisteretiketter, etiketter för vinflaskor...