Magnetdekaler

Magnetdekalerna är utformade för att fästa på fordon som är i ständig rörelse. Väderbeständiga och med stark vidhäftningskraft fäster de på fordonets yta utan att skada lacken och är därmed den perfekta produkter för tillfällig marknadsföring på företagsfordon.

  • Kvadratiska eller formskurna

Magnetskyltar med tryck

Magnetskyltar förvandlar bilar och skåpbilar till rullande reklam. Dessutom kan de även användas för många andra ändamål. De fäster på alla metallytor och kan appliceras och plockas ner igen i en handvändning. Pixartprinting trycker anpassade magnetskyltar som kan vara så små som 10 x 10 cm eller så stora som 99 x 300 cm.

Magnetiska bilskyltar

Den huvudsakliga användningen av magnetskyltar är på bilar och skåpbilar. Magnetskyltar på fordon är det mest flexibla sättet att förvandla bilen till ett effektivt reklammedium. Varje mil som körs erbjuder nya kontakter och möjligheter att uppmärksamma din logotyp och ditt meddelande.

Dessutom kan de även användas för många andra ändamål. De fäster på alla metallytor och kan appliceras och plockas ner igen i en handvändning.

Andra användningsområden

Eftersom magnetskyltar fäster på de flesta metallytor är de också bra alternativ för andra sorters annonsering och signalering. Till exempel på kylskåp i butiker, i restauranger eller på mässor och event. De kan appliceras när de behövs och plockas bort utan skada. Inget annat självhäftande material är så flexibelt att använda.

Magnetiska skyltar av högsta kvalitet

Magnetiska skyltar från Pixartprinting uppfyller de högsta kvalitetskraven:

• Hög magnetisk kraft: 56 g / cm2

• Extra tjock: 900μm

• Resistent mot väderpåverkan och höga hastigheter

• Strålande utskriftskvalitet

Magnetskyltar med din egen design

Hos Pixartprinting finns det inga gränser på din kreativitet. Ladda upp din design via formuläret när du beställer så trycker vi skyltarna precis som du specificerat.

• Inom intervallet 10 x 10 cm och 99 x 300 cm är alla storlekar möjliga.

• Designa din egen form så skär vi dina magnetskyltar för att matcha din design.

• Vår digitala tryckteknik följer färgskalan CMYK och garanterar en exakt reproduktion av ett brett spektrum av färger. Denna tryckmetod fungerar bäst på medelstora och stora format. För små format, till exempel kylskåpsmagneter, finns det andra metoder som passar bättre.

Designtips för dina magnetskyltar

• Börja med färgen på dina fordon och välj färger som kontrasterar bra.

• Ju mindre text, desto mer läsbart och kraftfullt blir budskapet.

• Låt kontaktinformation (t.ex. din hemsida) sticka ut visuellt.

Enkel onlinebeställning, snabb leverans

Du kan enkelt ladda upp din design och med hjälp av en praktisk mall se hur den kommer se ut när den är tryckt. Som ett ytterligare val kan vi göra en filkontroll där vi ser över din fil.

Efter beställning kan du följa produktionsprocessen i realtid på beställningsformuläret.

För magnetiska skyltar har vi en standard leveranstid på sju dagar. Om du har bråttom, vänligen nämn det på formuläret när du beställer.

Andra möjligheter hos Pixartprinting

Med samma betoning på anpassning trycker vi också många andra PR-produkter. Överväg till exempel alla möjligheter som finns med självhäftande PVC eller vårt omfattande utbud av reklamskyltar.