Plexiglas

Plexiglas är ett okrossbart material som ofta används som alternativ till glas tack vare dess extrema styrka och lätthet. Välj mellan alternativen transparent och opal: båda passar utmärkt till tryck av paneler för information och utsmyckning i butiker och mässutrymmen. Transparensen och den speciella ljusdiffusionskapaciteten hos de båda underlagen gör Plexiglas till det perfekta materialet för okonventionella och slående installationer.

  • Två olika tjocklekar
  • Kvadratisk eller formad skärning
  • Kan skyddslackeras
  • Från 14 x 14 cm
Upptäck mer!
Ännu en födelsedag tillsammans
Styva underlag
upp till 20 % rabatt
FRI FRAKT
*ansvarsfriskrivning
*Erbjudandet gäller t.o.m. kl. 23.59 den 21/10, på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till 40 %, med längsta valbara leveranstid. Begränsat till 3 rabatt bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp för varje bearbetning är 500,00 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan. Rabatten kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte användas för tidigare inköpta varor eller annullerade beställningar.
zoom icon
zoom icon

Plexiglass Arkutskrifter – Styv Media - Pixartprinting

Personliga Perspextryck - Väggmonterade

Plexiglasstryck, även känt som Akrylglas eller Perspextryck är ett fantastiskt sätt att dekorera ditt hem eller hemutrymme. Den transparenta effekten av perspex gör det möjligt för brilljanta och livliga färger att synas igenom med en imponerande djup effekt.

Bilder och grafik kommer att kunna tryckas direkt på perspex eller bakom perspexark, beroende på hu du vill att effekten ska vara.

Teknisk information om Perspextryck

Akrylglas är ett uthålligt material, transparent eller opal, och kan användas för antingen innerdörrar eller ytterdörrar. Alla grafiska bilder, logotyper och texter trycks på Akrylglaset och har en glansig och djup effekt med gallerikänsla.

Akrylglas trycks antingen i 3mm eller 5mm opal eller ett transparent perspexark. Du kan välja bland standardstorlekar eller välja en skräddarsydd tryckstorlek som når dina förväntade behov.

Alla tryck är helt personliga och kan tryckas i en multipanelsekvens. För att få reda på mer om tryck på Plexiglass, var vänlig kontakta vår kundtjänst.

Perspextryck är lätta att montera på väggen och används ofta för inomhus- och utomhusplakat. För att få reda på mer, besök Plakat-sektionen.