Sytt mjukband

För att vara elegant krävs inga dyra kläder: lösningen är en klassisk bindning med sytt mjukband. En sofistikerad typ av bindning för prestigefulla och eleganta publikationer, perfekt för företag, utställningar, projektrapporter och böcker.

  • Olika sorters omslag
  • Laminering möjlig

Tryck böcker, tidningar och kataloger med sytt mjukband

Sydda mjukband är idealisk för de som kräver en prestigefyllt projekt med högkvalitativa material.

Beställningsformuläret erbjuder ett antal tillvägagångssätt för att anpassa ditt projekt när det kommer till pappersstorlek, vikt och möjligheten att inkludera ett skyddsomslag för varje tidning, bok eller katalog.

Att skapa optimala produkter kräver bara några få enkla steg och Pixartprinting levererar ditt slutprojekt på bara 48 timmar.

Vårt onlineformulär uppdateras också i realtid med en offert så att kunderna kan se till att de håller sig inom budgeten hela tiden. För liknande projekt så finns även häftbinding, spiralbindning och limbindning.

Mjukbandsanpassning

Pixartprinting uppfyller våra kunders behov genom att erbjuda helt skräddarsydda projekt till konkurrenskraftiga priser.

Att göra en beställnings med häftbindande dokument måste vara åtminstone 200 enheter, och ha minst 48 sidor per dokument. Insidorna måste vara delbart med 8 för att säkerställa en optimal häftbindning.

Både sidorna på insidan och omslaget av varje projekt kan tryckas i svartvit eller färg, beroende på vad syftet är med dokumentet. Omslag kommer med en valfri laminering, och med skyddsomslag.

Optimala Mjukband

Sytt mjukband för dina tidningar, böcker och kataloger är hållbara och håller sig I utmärkt skick om de används frekvent.

Vi producerar dokument med en marginal på antingen 15cm x 21cm, 16.5cm x 24cm eller 21cm x 29,7cm (A4).

För mer information om marginalstorlekarna så kan du ta en titt på vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice.

Pixartprinting levererar produkter inom 48 timmar, men det finns möjlighet att beställa i förväg så kan kunder få rabatt på sin oder.

Vi accepterar PayPal, Kreditkort, Betalkort och Banköverföringar. Efter en slutfört beställning så kan du följa din order från ditt Pixartprinting-konto.

Relaterade Produkter

Pixartprinting erbjuder en rad av fullt anpassningsbara pappersprodukter, inklusive stora format såsom affischer och banderoller.