Almanackor med styvt omslag

Våra almanackor med styvt omslag är ett klassiskt verktyg för planeringen av din tid. Skräddarsy omslaget och inlagan och välj mellan olika sorters grafik. Ge bort almanackan till dina kunder när de gör ett köp eller dela ut den till dina kollegor för att skriva ner anteckningar och möten.

  • Två format
  • Tre layouter
fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Håll dina åtaganden under kontroll

Vill du vara säker på att aldrig glömma något? Då kan du skriva ner allt i vår almanacka med styvt omslag: på så sätt har du alltid bra uppsikt över kommande händelser och glömmer aldrig det som varit.

Lämna ett spår genom att skräddarsy produkten

Almanackan, som är tillverkad av Usomanopapper, består av 144 invändiga sidor och ett praktiskt gummiband till försegling. De invändiga sidorna är i svar och vitt, och omslaget är i färg. Du kan skräddarsy många av almanackans delar efter egen smak.

  1. Format: välj mellan 11x18 cm eller 17x24 cm.
  2. Version: almanackan finns både på engelska och på italienska.
  3. Lamineringsfinish: välj mellan matt och blank.
  4. Grafik: Du har tre alternativ. Du kan skräddarsy hela produkten (både omslag och inlaga). Om du istället endast vill skräddarsy omslaget, kan du till inlagan välja mellan klassisk och modern layout.

Användningsområden

Utöver att vara en perfekt produkt för påminnelse av alla dina åtaganden kan denna almanacka med styvt omslag bli ett utmärkt marknadsföringsverktyg. Du kan trycka din logga eller ditt budskap på den och dela ut som gadget till dina kunder, som varje gång de använder den blir påminda om ditt varumärke.

Vilka produkter kan jag kombinera almanackan med?

Om du är i behov av andra produkter som påminner dig om dina åtaganden, kan du välja någon av våra kalendrar. För marknadsföringen av ditt varumärke kan du även välja någon av våra många skräddarsydda gadget.