Brevpapper

Brevpapper är ett av många användbara verktyg för din affärskommunikation. Skräddarsy det med din logga och ditt budskap och presentera dig på ett mötet eller använd det till officiella dokument för ditt företag. Ge bort det till kunder som gadget, i ditt hotell, bar eller butik.

fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Egendesignade brevpapperstryck

Anpassade brevpappertryck för att försäkra dig om att ditt företag ser professionellt ut och samtidigt marknadsför ditt företagsmärke.

Pixartprinting ger kvalitativa personliga brevpapper och billiga brevpappertryck som lätt kan beställas genom vårt onlineformulär.

Våra kunder får deras beställning inom 24 timmar, och för en liten extrakostnad får de sin design granskad av vår professionella grafiska designer. Vi har också gett ut en instruktionsmanual och mallar för att göra processen lättare.

Designade Brevpappersmallar

Våra brevpapper funkerar på A4-stora papper i bade klassiskt och usomano-tryck för de som vill ha ett smidigare alternative.

Genom att hänvisa till vår mall så kan du designa dina brev efter mallen och se hur vi kommer att applicera våra skärlinjer på brevpapprena såväl som dimensioner och tryckytan.

Offset och digitaltryck tillsammans med våra högkvalitativa material garanterar att din färdiga produkt kommer att ha ett professionellt utseende och framhäver din företagsimage.

Snälla, försäkra dig om att din design är optimal för CMYK-tryck och inte inkluderar Pantone-färger.

Designen för ditt brevpapper kan vara så stort eller litet som du vill så länge de är inom dimensionerna av mallen. Vi råder dig att din grafiska fil bör vara mellan 200 och 350dpi för att vi ska kunna optimera dina digitala tryck.

När din fil är redo så kan du antingen ladda upp den på internet eller skicka den via brev.

Brevpappertryck och leverans

För att försäkra dig om att vi ska kunna trycka inom 24 timmar så ber vi dig att lägga en beställning innan 17:00, och det grafiska trycket uppladdat senast 17:30 och betalningen mottagen senast 18:30.

Om du vill beställa våra brevpapper i förväg så erbjuder vi rabattpris på totalkostnaden av beställningen.

För leveranser med över 2500 brevpapper så kan vi skicka dem inom 3 arbetsdagar. Du kan kolla statusen på din order och följa framstegen på Pixartprintingkontot.

Om du har några frågor om din beställning så kan du också kontakta oss genom ditt konto.

Relaterade Produkter

Vi erbjuder en rad anpassningsbara pappersprodukter för alla typer av företag och uppdaterar frekvent vår Promopack-sektion för rabattpriser.