Mappar

Mapparna hjälper dig att sortera och hålla ordning på dina dokument tack vare skräddarsydda lösningar. Du har flera olika format att välja mellan för att hålla ordning på dina papper, presentera dig på ett möte eller dela ut informationsmaterial vid event och mässor tack vare professionella och varumärkesanpassade mappar.

Skydda dina dokument med skräddarsydda mappar

Att förmedla en professionell, tydlig och pålitlig företagsimage är av största vikt. Använd våra skräddarsydda förvaringsmappar för detta ändamål: mappar med visitkortshållare och presentationsmappar, i formaten A4 och A5, har numer blivit oumbärliga arbetsverktyg. Tänk dig att kunna leverera ditt reklammaterial, som broschyrer och flygblad, i en mapp helt i linje med din företagsimage. Under mässor och branschevent kan detta göra hela skillnaden och öka värdet på ditt varumärke. Dessutom ge du dina potentiella kunder ett ständigt användbart verktyg som alltid kommer att påminna dem om din verksamhet.

Tryck skräddarsydda förvaringsmappar med flikar

Våra mappar med flikar är framtagna för att vara både praktiska och funktionella. Du kan välja mellan hela sju format, för förvaring av dina dokument i formaten A4 och A5.

Våramappar är framtagna i kartong 380 g, som du kan färgsätta och förädla med ditt varumärkes färger och din grafik ad hoc. Du kan lägga till laminering av ytan för att garantera en högre slitstyrka och ett professionellt uttryck:

  • Utvändig laminering – blank
  • Utvändig laminering – matt
  • Utvändig laminering - Soft Touch

Lägg till förädlingsdetaljer till ditt omslag för att framhäva detaljer på din tryckta grafik. Dina kunder får en prestigefylld produkt i handen och kommer att förundras över de upphöjda detaljerna. Alla modeller är utrustade med ett utrymme för placering av små dokument eller visitkort.

Skräddarsydda mappar utan flikar: enkelhet och stil med några få klick!

Utöver de klassiska mapparna med flikar och visitkortshållare, erbjuder vi även skräddarsydda mappar utan flikar. De finns i formaten A4 och A5 och tillverkas i kartong. De kan tryckas på både fram- och baksida och skyddas med laminering. Dessutom har möjlighet att förädla din grafik med guld- eller silverlaminering eller genom selektiv lackning för en suggestiv upphöjd effekt. Mapparna utan flikar är en idealisk lösning för proffs som gillar enkelhet och stil. Upptäck dem!

Upptäck de nya skräddarsydda mapparna med tre flikar

Våra skräddarsydda mappar med tre flikar trycks på kartong i formatet A4. Du har möjlighet att välja tjocklek på mappens rygg och du kan även trycka dina grafik på både fram- och baksida. Även i detta fall kan du försköna produktens yta med laminering och förädling. Välj förädling för att få vissa detaljer i grafiken att skina eller välj selektiv lackning för att ge detaljerna en upphöjd effekt.

Offert-/förhandsvisning och leverans: att trycka skräddarsydda mappar är lätt och förmånligt

För att få en gratis onlineoffert slutför du produktkonfigurationen på produktsidan genom att välja alla detaljer till ditt projekt. Gå sedan vidare till beställning med några få klick, och välj sedan leveranstid med våra snabba och punktliga speditörer. Du får dina skräddarsydda mappar direkt till kontoret, så att du kan utnyttja allt tid till din verksamhet och dagliga arbete. Vad väntar du på? Beställ genast dina mappar för dokumentförvaring helt i linje med din företagsimage!

Pixartprinting: den bästa kvaliteten för tryck av dina mappar

Endast en pålitlig partner med bevisad förmåga kan vägleda dig till de bästa produkterna som passar just dina professionella behov. Med över tio års erfarenhet inom onlinetryck är Pixartprinting din perfekta partner. Vi är medvetna om vikten av kommunikation. Förmedla ditt varumärkes kvalitet och värde till dina kunder. Se till att de kommer ihåg dig och återkopplar när de får tillfälle.

Skräddarsydda mappar med tryck på fram- och baksida

Nu ger Pixartprinting dig möjligheten att trycka din grafik på hela ytan av våra mappar. Tryck fram- och baksida med dina bilder för att skapa unika och helt skräddarsydda mappar, som kan dra kunders och medarbetares uppmärksamhet till sig. Välj alternativet Tryck på fram- och baksida och släpp loss din kreativitet!