Utomhusposters

För storlekar från 44x64 till 120x176 cm erbjuder vi tryck på Magistra Deluxe Blueback 120 gr. Ett tåligt affischpapper för in- och utomhusbruk.

Tryck utomhusaffischer

Utomhusmarknadsföring är ofta användbart i sammanhang där ett event kommer att ske, vilket betyder att utomhusaffischer behöver fånga ögats intresse såväl som förse integrerad information, vilket kan vara digerarad på ett snabbt och enkelt sätt.

Pixartprinting tillhandahåller personliga affischtryck till konkurrenskraftiga priser och tillhandahåller enastående resultat varje gång.

Välj bland 7 dimensioner för dina utomhusaffischer, samt välj om din affisch ska skrivas ut i stående eller liggande läge. Vårt beställningsformulär uppdateras i realtid och ger dig en omedelbar indikation över hur stor kostnaden blir för varje beställning, tillsammans med ksotnaden för moms för redovisningsändamål.

Personliga Affischtryck - Pixartprinting

Varje månad levererar Pixartprinting produkter till tusentals kunder över Europa, vilket har gjort oss medvetna om den bästa vägen att tillmötesgå varje kund. Att beställa utomhusaffischer kräver endast ett fåtal simpla val via vårt formulär, och du har en bruksanvisning och malla för varje beställning.

Pixartprinting har investerat i den mest avancerade trycktekniken för att förse HD-kvalitativa produkter och slutför projekt på ett par dagar. För att försäkra dig om att alla projekt är av högsta kvalitet så kan du låta vår grafiska designer ta en titt för att göra en full bedömning över din grafiska fil för endast £3.50.

Personliga Affischleverans - Pixartprinting

För att spara tid så har vårt beställningsformulär inkluderat antalet dagar som leveransen kan ta beroende på leveranskostnader. Ju längre du kan vänta, desto billigare blir frakten.

Varje grafisk fil kan laddas upp på Pixartprintings hemsida i PDF, JPEG eller TIFF-format med färgformatet CMYK. Om din fil är under 70dpi så kommer vårt system automatiskt att blockera filen av kvalitativa skäl, och du kommer att meddelas via ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Pixartprinting tillgodoser dem som behöver storskaliga utomhusprodukter i marknadsföringssyfte och har en sektion avsedd för stora, hållbara utomhusprodukter. Vänligen se sektionen Stora Format för mer inspiration.