Årsbok för skolelever

Sammanfatta ett år av berättelser, framgångar och firanden tack vare vår årsbok, som är den idealiska publikationen för att samla de viktigaste skol- och studierelaterade ögonblicken. Gör din årsbok unik genom att välja formatet och det slags papper som passar ditt projekt bäst. Ge omslaget en extra touch av stil genom att lägga till laminering och guld-, silver- eller 3D-lackering.

  • Kan skapas från ett exemplar och uppåt
  • Inbunden samt pocketbok är tillgängliga

Anpassad tryckning av årsböcker

Vill du trycka en anpassad årsbok för att samla dina minnen från förra året? Det är enkelt att göra det online med Pixartprinting, på denna sida. Vi erbjuder massor av anpassningsalternativ, som format och papperstyp för de inre sidorna och omslaget. Det innebär att du kan skapa årsböcker som är helt i linje med ditt företags eller organisationens varumärke. Välj anpassningsalternativen, lägg din beställning och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp. Dina anpassade årsböcker skickas direkt till ditt kontor med punktlig leverans.

Tryck årsböcker från så lite som en kopia

Det finns ingen begränsning för antalet årsböcker du kan beställa på vår webbplats. Det finns heller inget minimum antal kopior du behöver köpa: du kan beställa anpassade årsböcker från så lite som en kopia! Vår tryckningstjänst passar både små och stora företag. Prisrutan visar det slutgiltiga priset på produkten, beräknat i realtid baserat på mängden och leveransdatumet du har valt.

Tryck årsböcker och andra publiceringsprodukter

Förutom anpassade årsböcker kan du hitta massor av andra publiceringsprodukter i vår onlinekatalog, som böcker, kataloger, tidningar och manualer. Hitta den bästa lösningen för ditt företag och släpp loss din kreativitet!