POS-displayer

Stort utbud av golvdisplayer, tidningsställ och självhäftande fickor i olika modeller och format att skräddarsy med egen grafik.

Point of Sale-displayer

Point of Sale-displayer har en anpassad funktion som traditionellt främjar företagets varumärke. Att placera produkter på en display kan öka försäljningen och populariteten på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Pixartprinting ger nästan 20 försäljningsställen displayformat som alla kan vara anpassade för att inkludera företagets varumärke.

Vare sig du behöver fristående skärmar eller fickor som ska läggas till extra montrar. Vårt beställningsformulär ger ytterligare information om varje produkt tillsammans med ett galleri för visuella exempel.

Anpassningsbara Displayannonser

Huvudpoängen med displayannonsering är att uppmana allmänheten att investera i dina varor, och det är därför det måste vara av högsta kvalitet.

Pixartprinting har investerat i de mest avancerade DURST P-10-skrivare för att ge ett HD-kvalitativt resultat.

För att uppnå ett optimalt resultat så har Pixartprinting en nedladdningsbar instruktionsmanual som inkluderar information om hur du går tillväga för att skapa de grafiska filerna.

För displayer som innehåller mer än en sida så erbjuder vi en demonstration i 3D hur din fil skulle se ut i en 360-graders förhandsvisning på ditt projekt.

Pixartprintings Displayenheter Point of Sale

När du väl har valt den lämpliga Point of Sale-displayen för dina behov så kan du sluföra din beställning snabbt och enkelt med hjälp av vårt onlineformulär.

Ett stort antal displayer som levereras kommer med valet att inkludera en ytasom försäkrar uthållighet och ger produkten en matt och glansig look.

För att din beställning ska bearbetas så fort som möjligt så ber vi dig att skicka in din beställning innan 17:00. När du väl har lagt din order så kan du följa statusen för din beställning via ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Pixartprinting tillhandahåller många inom- och utomhusdisplayer för att marknadsföra produkter som anpassningsbara fjäderflaggor.