Textilier

Stort utbud av underlag i syntet eller naturtyg, perfekta för personlig inredning och utsmyckning.

Canvastryck, tryckta väskor och T-shirttryck

Under ett antal år så har Pixartprinting försett kunder med fullt anpassningsbara brevpapper, och vi har nyligen valt att anpassa våra erbjudanden till att inkludera textiltryck.

Oavsett om du behöver ett T-shirttryck, canvastryck, väsktryck eller en flagga så levererar Pixartprinting högkvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Som med alla Pixartprintings produkter så kan kunder välja mellan en rad olika material och skärmetoder för att säkerställa att slutprojektet är som du eller företaget förväntar er.

Varje produkt kan levereras under 48 timmar, men de som har mer tid kan dra nytta av en rabatterad fraktkostnad.

Pixartprintings Tygtryck

Alla Pixartprintings textilprodukter är anpassningsbara, vilket betyder att du kommer att få en skräddarsydd produkt väldigt enkelt med hjälp av vårt beställningsformulär.

Såväl som tillhandahålla t-shirttryck, tygtryck, väsktryck och canvastryck för att säkerställa att du får en optimal produkt som passar för ditt företags behov.

Pixartprintings textilprodukter är skapade av de finaste materialen inklusive 100% bomull för t-shirtar och miljövänliga väsktryck.

Varje beställningsformulär innehåller instruktionsmanual med information om hur du optimalt skapar en grafisk fil. Om du behöver vidare hjälp med din grafiska fil så kan vår grafiska designer göra en verifiering av filen för endast 35kr.

Designa Dina Egna T-shirtar, Canvastryck och Flaggor

För att försäkra dig om att ditt projekt ger valuta för pengarna så har vi möjliggjort för kunder att välja från en rad olika färger och tyger när man skapar sina T-shirtar, väsktryck eller canvastryck.

Vårt beställningsformulär uppdateras automatiskt varje gång en ändring görs så att du har full koll på den totala slutkostnaden, och ser till att du håller dig inom din budget.

Om du har frågor vad gäller tygtryck så kan du besöka vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice som gärna hjälper till. När din beställning är lagd så kan du följa beställningen fram till leverans från ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Bland textilier så har Pixartprinting även en rad anpassningsbara inomhusprodukter såsom tapeter och klistermärken.