Roll-Up Superior

Den nya roll up superior har en elegant och stabil ställning. Du kan välja mellan fem olika format för att hitta det som passar ditt budskap och din marknadsföring allra bäst, och alltid vara säker på att sticka ut ur mängden. Perfekt för tillfälliga event och i butik vid reor och kampanjer.

 • 4 olika material
 • 5 format
 • Transportväska medföljer
 • Monteringsanvisningar

Roll-up superior: den hoprullbara banderollen i olika format och storlekar

Roll-up superior är en hoprullbar banderoll som är både funktionell och pålitlig. Den är den perfekta lösningen för att ge ditt budskap det strålkastarljus det förtjänar på mässor och branschevent, utan att ta onödigt mycket plats till förfogande. Denna roll-up är utrustad med en fot med upprullningsmekanism vilket gör den enkel och snabb att både montera och demontera.

Superior finns i olika format med olika storlekar:

 • Roll-up i rektangulärt format i storleken 60 x 300 cm
 • Roll-up i rektangulärt format i storleken 85 x 200 cm
 • Roll-up i rektangulärt format i storleken 100 x 200 cm
 • Roll-up i rektangulärt format i storleken 150 x 200 cm
 • Roll-up i kvadratiskt format i storleken 200 x 200 cm

På denna sida kan du välja det format och den storlek som passar bäst till din nya roll-up. Därefter har du möjlighet att ladda ner den användbara mallen för korrekt inställning av din tryckfil. Följ instruktionerna från våra grafiker för att få ett resultat helt i linje med dina förväntningar.

Anpassning av roll-ups: material och tryck

Under produktkonfigurationen har du möjlighet att välja det material du föredrar för att trycka din personliga banderoll. Vi ger dig tre olika att välja mellan.

 • PVC Extreme classic: förmånligt vinylunderlag med lång hållbarhet (upp till tre år utan skydd), perfekt för tryck med hög upplösning.
 • EcoFlat: flerskiktsmaterial som framställts av PET och PVC, med slät yta och grå baksida. Kasseras som restavfall.
 • Material med matt baksida: tillverkat i 100 % polyester och framtaget för att eliminera ljusstörningar. Den matta baksidan släpper nämligen igen igenom något bakomvarande ljus och ger därmed maximal synlighet åt den tryckta bilden, som har klara och definierade färger.

Vi väljer de bästa underlagen för att ge dig möjligheten att trycka högkvalitativa produkter som håller länge. Välj det som passar just dina behov och forma din idé!

Våra idéer för din nästa mässmonter

Mässor och branschevent är speciella tillfällen då man har tillfälle att träffa affärspartners, kunder och potentiella kunder personligen. Det är därför viktigt att kunna fånga de förbipasserandes uppmärksamhet, för att kunna beskriva sina produkter och tjänster. Utformningen av mässmontern är därmed avgörande.

Utöver roll-ups i olika storlekar hittar du massor av andra marknadsföringsprodukter i vår onlinekatalog: Hoprullningsbara banderoller för alla tillfällen, reklambanderoller, POS-displayer och många fler. Alla kan skräddarsys med din grafik och färger. Välj dem som passar just dina behov och skapa en monter som sticker ut från mängden och speglar ditt företag på bästa sätt!