Alla material

Kommunicera storslaget och tryck dina reklambanderoller Välj mellan allt från den klassiska banderollen i mesh till bakgrundsbelyst och blockout för att hitta det som passar ditt projekt. Perfekt för reklambudskap längs gator och vägar, på byggnader, i mässammanhang och som festivalskyltning.

  • Klassiskt eller formskuret format
  • Kan skräddarsys med öljetter och gummistropp
  • Även med fåll

Pixartprintings Anpassade Banners

Banners drar stor uppmärksamhet som kräver att de ska vara av högsta kvalitet. Pixartprinting levererar ett brett utbud av banners inklusive de gjorda av nät- och bakgrundsbelyst material för att uppfylla kunders önskemål.

Vårt lättanvända beställningsformulär låter dig enkelt anpassa ditt slutprojekt med val som inkluderar beskrivning och råd om hur du uppnår ett maximalt resultat.

Våra banners kommer även med valet att inkludera ärmar och öglor så att konstruktionen kan slutföras inom en kort tid.

Pixartprintings Bannertryck

Banners kan tryckas i antingen landskapsformat eller porträttformat med en dimension upp till 300cm x 1000cm. För projekt som har en större design så kommer vi att trycka på två eller mer delar och sedan sättas samman med en värmesvets för att garantera uthållighet.

Pixartprinting tillhandahåller 8 bannermaterial att välja bland för att trycka i HD-kvalitet.

För kunder som behöver banners med öglor så finns vårt beställningsformulär som råder om vad det optimala måttet på projektet bör vara.

Perimetrisk förstärkning garanterar att banners inte kommer att riva runt öglor eller knapphål och garanterar livslängd.

För mer information om våra banners så kan du besöka vår FAQ-sektion eller ringa vår kundservice.

Leverans av Pixartprintings Banners

Oavsett om du är i behov av födelsedagsbanners, partybanners eller marknadsföringsbanners så kan Pixartprinting leverera din produkt på mindre än 48 timmar.

Vi accepterar många betalningsmöjligheter inklusive Kreditkort, PayPal, och Banköverföringar. Om du gör en beställning innan 17:00 så bearbetar vi din order så snabbt som möjligt samma dag.

Pixartprinting erbjuder att granska din grafiska fil med hjälp av en professionell grafisk designer för en extrakostnad på 35kr.

Vi skapar även Pixartprintingkonton för alla kunder som vill ha en statusöverblick för att se vad som händer och snabbare beställning för framtida beställningar.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar ett flertal stora trycktjänster till konkurrenskraftiga priser inklusive Styv Media.