Kollegieblock

Kollegieblocket är en oumbärlig produkt för kontoret och den perfekta reklamprylen att ge till dina kunder: du har tre olika format att välja mellan och fyra olika alternativ för inlagan: rutor, linjer, punkter eller en tom sida. Och som bindning kan du välja mellan spiralbindning, häftat eller limbindning.

  • Format: A4, A5 och A6
  • Sidor: 40, 60, 80 eller 100

Personliga Skrivhäften

Promota ditt varumärke genom ett användbart och vardagligt föremål, som en personlig skrivbok! Nu med Pixartprinting har du möjlighet att trycka dina personliga skrivhäften online, på ett enkelt och snabbt sätt. Vi erbjuder skrivhäften i A4, A5 eller A6 format med olika bindningsalternativ. Du kan trycka din design på omslaget och välja layout för de inre sidorna (vita, linjerade eller rutiga). När din beställning är komplett, kommer du att få dem direkt till ditt kontor med snabb och punktlig leverans.

Tryck dina personliga Skrivhäften online

Tryck dina personliga skrivhäften online och ge dem till kollegor, partners och kunder. De kommer att hjälpa till att främja din verksamhet och göra dig omedelbart igenkännbar. Du kan inkludera dem i dina mediakit, tillsammans med en personlig penna och ett personligt blyertspennor, för att erbjuda dina gäster allt de behöver för sina anteckningar. Du kan även dela ut dem under mässor och evenemang, för att bli ihågkommen av personer du träffat under evenemanget.

På omslaget till skrivboken kan du trycka vad du vill, från din verksamhets logotyp till en bild som representerar ditt företag eller din organisation. Valet är ditt!

Format och bindning av personliga Skrivhäften

För att trycka dina nya personliga skrivhäften kan du välja det format du föredrar:

  • A4-format (29,7 x 21 cm)
  • A5-format (14,8 x 21 cm)
  • A6-format (10,5 x 14,8 cm)

Dessutom har du möjlighet att välja den bindningstyp som passar bäst för dina skrivhäften. Metallbindning är det enklaste och mest direkta sättet, som görs genom att applicera två häftklamrar längs ryggen på skrivboken. Spiralbindning, som namnet antyder, görs med hjälp av en metallspiral där sidorna och omslaget samlas. Broschyrbindning, å andra sidan, använder lim för att binda samman sidorna och omslaget.

Personliga Skrivhäften och andra kontorsprodukter

Förutom personliga skrivhäften kan du i vår omfattande onlinekatalog hitta många andra kontorsprodukter. Vi rekommenderar att du också tar en titt på personliga anteckningsblock, brevpapper och kopieringsblock, perfekta för anteckningar. Du kan också trycka användbara personliga mappar för att förhindra att dina anteckningsblad sprids över kontoret. Upptäck dem!