Skrivhäften med singertråd

Skrivhäftena med singertråd är en sofistikerad lösning för dina företagsgadgets att ge bort till kunder eller dela ut på eleganta event. Välj format och skräddarsy omslaget med din logga eller ditt budskap. Anteckningsblocken är iögonfallande tack vare sin färgade bindning och möjligheten att lägga till präglingstryck.

fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Det mest eleganta skrivhäftet

Om du vill imponera på dina kunder med en gåva med slående design, är vårt skrivhäfte med singertråd det perfekta valet: en sofistikerad produkt, designad och anpassningsbar efter dina önskemål.

Skrivhäftet består av 30 vita sidor i Usomanopapper och finns i två olika format: A6 (10,5x14,8 cm) och A5 (14,8x21 cm). Utöver användning som anteckningsblock, är detta häfte perfekt för den som älskar att teckna eller skriva ner sina tankar: dina kunder kommer att bli nöjda, din gåva kommer att uppskattas av alla.

Skräddarsy ditt skrivhäfte

Först och främst kan du välja mellan sex olika färger på omslaget: gul, grön, röd, svart, blå och pärlgrå.

Tryckalternativen ger dig möjligheten att släppa loss din kreativitet.

  1. Digitaltryck i fyrfärg: i detta fall kan du skräddarsy ditt omslag helt och håller i elfenbensfärgat Usomanopapper.
  2. Präglingstryck: en tryckmetod som skapar en intryckning (en nedsänkt effekt i materialet). Du kan göra detta tryck på tre olika delar av omslaget: på ett område på 8x8 cm längs nedre kanten, på ett område på 8x8 cm längs övre kanten eller över hela ytan. Du kan välja mellan tre olika sorters papper: Sirio sten, Sirio sand och Sirio vermillion.

Användningsområden

Du kan skräddarsy skrivhäftet med din logga och använda det vid marknadsföring av ditt varumärke. Dessutom kan du använda skrivhäftet för dina illustrationer som du sedan säljer.

Vilka produkter kan du kombinera med skrivhäftet med singertråd?

Vi erbjuder även andra anteckningsblock på vår webbsida. Om du istället letar efter andra sorters gåvor att ge dina kunder, kan du titta på våra skräddarsydda gadgets.