Affischer

Affischer är det perfekta sättet berätta om dina evenemang och produkter på ett synligt och utbrett sätt. Fäst dem på väggarna i butiken, på klubben eller valfri plan yta för att marknadsföra en film, en konsert, lanseringen av en ny tjänst eller öppningen av din butik. Synliggör ditt budskap på affischer i olika storlekar och pappersunderlag.

Utskrifter av Kundanpassande Affischer

Att ha ett välutvecklat verktyg för att trycka kundanpassade affischer är en av de mest effektiva marknadsföringsmetoderna.

Det ger mycket synlighet för en liten kostnad. I början var det en av de mest utbredda sätten att annonsera reklamkampanjer, evenemang, erbjudanden och speciella tillfällen.

Affischtryck på nätet kan vara ett användbart verktyg för flygblad och reklamblad då de är anpassningsbara och kapabla till att ge best uttryck för din kreativitet.

Pixartprinting försäkrar dig om att du får dina marknadsföringsaffischer med högsta tryckkvalitet. Processen för att lägga en beställning är väldigt simpel.

Välj bara format, affischval, vikt och antal kopior.

Utöver det så låter Pixartprinting dig att välja papperstyp (matt, glansigt eller lyx), och pappersvikt upp till 350g för affischer. Slutligen så har vi lamineringen som även den är anpassningsbar för dina behov.

Pixartprinting använder bästa digitaltrycktekniken för att försäkra ditt företag om högsta kvalitet när det kommer till kommunikation och marknadsföring.

Minsta antalet artiklar som beställs på nätet är bara 50, en sådan mängd är lämplig inte bara för företag utan för privat bruk också.

Kom alltid ihåg att besöka vår avdelning för Promopack för att kontrollera om det finns några pågående kampanjer på reklamaffischutskrifter.

PS: Glöm inte att besöka vår sektion för flygblad och reklamblad. Du kommer säkert att hitta andra intressanta och anpassningsbara produkter till ett bra pris!