Serietidning

Serietidning eller serieroman? Oavsett hur ditt projekt ser ut hittar du alltid hos oss de bästa lösningarna för att skräddarsy och trycka alla dina kreativa idéer: anpassat format, sex typer av papper, laminering och förädling (efterbehandling) för att skapa ett unikt omslag.

  • Kan beställas från ett exemplar och uppåt

Anpassad serietidningsutskrift

Är du en serietidningskonstnär som vill se ditt arbete i svartvitt? Är du en etablerad förläggare som letar efter den perfekta utskriftspartnern för dina projekt? Med Pixartprinting kan du skriva ut dina anpassade serietidningar online på bara några klick. Vi erbjuder massor av anpassningsalternativ för högkvalitativ serietidningsutskrift: du kan välja layout, orientering, papperstyp för insidorna och omslaget, samt lamineringsalternativ. Vår utskriftstjänst är lämplig för både små och stora företag. Du kan till och med skapa anpassade serietidningar från bara en kopia! De skickas direkt till ditt kontor med snabb leverans.

Hur man skriver ut en serietidning med bara några klick

För att skriva ut dina nya anpassade serietidningar på bara några klick, följ helt enkelt riktlinjerna i instruktionsfilen, som du kan ladda ner från den här sidan. Observera att våra system hanterar PDF-filer i skala 1:1.

  1. Ladda ner instruktionerna och mallen från den här sidan. De hjälper dig att ställa in ditt utskriftsfil korrekt.
  2. Välj dina föredragna anpassningsalternativ.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp.

Skriv ut serietidningar och andra publiceringsprodukter

Pixartprinting erbjuder en idealisk online-utskriftstjänst för serietidningsutskrift och massor av andra publiceringsprodukter, såsom böcker, kataloger, tidningar, broschyrer och bruksanvisning.