Duk för ram med skräddarsydda mått

Om du redan har en aluminiumram med specifika mått, ger Pixartprinting dig möjligheten att trycka din duk med skräddarsytt format. Banderollen i tyg är försedd med en keder, en pvc-profil som förenklar monteringen. Ändra din banderoll så ofta du vill efter tillfälle och event.

  • två olika material

Friheten att byta, när du vill

För den som redan har en utställningsram/ställning och vill visa upp ny grafik, har Pixartprinting den rätta produkten: duken för ram med skräddarsydda mått. Monteringen är snabb och enkel: kedern, en PVC-profil som är sydd längs tygets kant, skapar tjocklek som håller tyget på plats med den rätta spänningen.

Välj det material som passar dig bäst

Du kan anpassa tygdukens storlek efter din ställning, från minst 30x30 cm upp till max 500x314 cm (om du väljer horisontell orientering) eller 314x500 cm (med vertikal orientering).

Du kan utöver detta välja vilket material du vill använda. Om du är i behov av ett tyg anpassat för bakgrundsbelysning kan du välja tyget i 100 & polyester: skrynkelfritt tyg som ger jämn ljusspridning tack vare behandlingen på baksidan. Trycket med UV-teknik och Fine Art-kvalitet med 12 pictoliter gör detaljerna definierade och tydliga, svarta nyanser mycket mörka och färgerna starka och klara.

Det andra alternativet är ett tyg med matt grå baksida i polyamid: tack vare denna egenskap slipper du störningar från bakomvarande föremål. Du får på så sätt en grafik med konstanta färger.

Användningsområden

Tack vare användarvänligheten, kan du med denna duk för ram snabbt byta ut bilderna på dina utställningsställningar (även flera gånger om dagen): vilket gör den perfekt för event, mässor och invigningar. Den kan även vara användbar på kontoret: du kan när du vill ändra om i inredningen och skapa miljöer som passar dig och din verksamhet.

Produkter som liknar duk för ram

Utöver våra olika ramar, kan du hos oss hitta alla olika sorters displayer för din verksamhet.