Fyrkantiga visitkort

Letar du efter visitkort utöver det vanliga? Prova dem i fyrkantigt format, och välj mellan flera olika papper, för en kompakt, skräddarsydd och innovativ lösning.

Tryck fyrkantiga visitkort

Måttbeställda visitkort

Ett visitkort är en förlängning av dig och ditt företag och bör därmed sticka ut och göra att folk kommer ihåg dig. Fyrkantiga visitkort är ett bra sätt att uppnå det. Pixartprinting kan erbjuda billiga, specialdesignade och måttbeställda kvadratformade visitkort med hög kvalitet.

Beställ fyrkantiga visitkort online

Att göra och trycka visitkort online ska vara enkelt, gå snabbt och vara billigt. Vårt beställningsformulär online är designat för att underlätta för dig när du ska skapa, designa och beställa dina fyrkantiga visitkort. Den tillhandahåller mallar med mått och storlekar samt instruktioner som gör det enkelt att trycka dina produkter med Pixartprinting.

Beställningsformuläret uppdaterar dessutom priset i realtid vilket gör det lätt att följa den totala kostnaden för din beställning och se priserna för de olika tillvalen. Vi vill att det ska vara enkelt att trycka egna, högkvalitativa visitkort även om de frångår standardmåtten!

Kvadratformade visitkort med snabb leverans

När du trycker dina fyrkantiga visitkort med Pixartprinting kan du välja att trycka allt från ett par hundra ända upp till flera tusen, allt beroende på ditt och ditt företags behov. Har du bråttom kan du dessutom välja att få dina visitkort inom 48 timmar. Annars kan du välja ett leveransalternativ som tar lite längre tid men som erbjuder en billigare frakt.

Relaterade produkter

Förutom fyrkantiga visitkort kan Pixartprinting även erbjuda visitkort i plast eller klassiska visitkort.