Kartong

Kartong är det perfekta underlaget för att få en lätt och 100 % miljövänlig tryckprodukt. Du har sju olika material med olika tjocklek att välja mellan, så att du ska kunna hitta det som passar just fina kommunikationsbehov. Kartong är den perfekta produkten för dina skyltar inomhus, paneler och displayer i skyltfönster och butik och för alternativ inredning, och det är dessutom ett lätt material att transportera.

  • Olika varianter och tjocklekar
  • Standardformat eller skräddarsytt
  • Kvadratisk eller formad skärning
  • Från 10 x 10 cm

Kartongtryck – Styva Media - Pixartprinting

Kartongpaneltryck

Kartongtryck är en av de mest utspridda paneltrycken för inomhusbruk, av den enkla anledningen att kartongtryck är fullt återvinningsbara. Det finns ett par olika kartongmaterial att välja bland beroende på vad du har tänkt att använda dem för och budget.

För högkvalitativa affisch- och displaytryck så använder vi pressade kartonger som är 0,5mm tjocka, uthålliga och färgglada för att få en perfekt finish.

Vi har även ett alternativ där vi använder Fedrigoini-kartongpapper; en av de mest kända kartongerna tillgängliga.

För ett lägre pris så har vi även rafflade kartonger som trycks med en UV-digital injiceringsskrivare för att skapa en levande och långvarig färg som liknar HD-utskrifter.

Kartongpanelstryck

Allt material som finns tillgängligt finns i ett par olika storlekar, såväl som att vara tillgängliga för tryck i valfri storlek och form.

Vi har ett tillval där vi skär materialet till en form, vilket är perfekt för större marknadsföringspaneler.

Om du däremot är på jakt efter en mer gallerikänsla för utomhusbruk så kan du kolla in Aluminiumtryck och konsttryck.