Roll-ups

Stabila konstruktioner med en väska för enkel transport. Utrustade med en fjädermekanism som gör monteringen hur enkel som helst. Finns i Ecoflat-material eller tyg.

Roll-Ups och reklamskyltar

Roll-Upbanners är idealiska för de som vill har displayer enkelt och snabbt, och som även kan tas isär på bara ett par sekunder. Pixartprinting tillhandahåller roll-upbannerställ som är gjorda av elastiskt material med en transportpåse.

När beställningen är färdig så kan kunden välja att både få roll-upbannerstället och tryckta paneler tillsammans eller separat ersatta tryckpaneler. Alla beställningsformulär kommer med nedladdningsbar instruktionsmanual som innehåller information om hur man skapar optimala grafiska filer.

Med bara ett par få enkla steg så kan du beställa en rad roll-upbanners till konkurrenskraftiga priser.

Avancerade Roll-Uptryck

För att få en roll-upbanner med högsta kvalitet så har Pixartprinting investerat I den avancerade DURST P-10-skrivaren som ger högsta tryckkvaliteten.

. Pixartprintings roll-upbanners är tryckta med EcoFlat-material som kan disponeras lätt då det är gjort av miljövänliga produkter.

. När en panel är tryckt så erbjuder vi att limma dit dem direkt med ett valt ställ så att de är redo för omedelbar användning. För mer information om Pixartprintings material eller tryckteknik, var god läs FAQ-sidan eller kontakta vår kundservice.

Beställa Roll-Upbannerställ

Pixartprintings beställningsformulär är designad med användarvänligheten i åtanke för att göra det enkelt att slutföra roll-upbannerköpet.

Varje onlineformulär ger information om dimensioner för varje roll-upbannerställ såväl som tillgängliga tryckytor för att ge kunder en indikation på slutresultatet.

Om du vill försäkra dig om att produkten är av högsta möjliga kvalitet så kan vår grafiska designer göra en noggrann undersökning för din grafiska fil för bara 35kr.

. För snabb leveranstid så ber vi dig att grafiska filen inte är lösenordsskyddad i PDF-format och har rätta marginalerna och blödytorna.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar både stora och små mässdisplayer och bordsdisplayer.