Provpaket etiketter

Klassiska eller förädlade? I papper eller plast? För att välja den etikett eller det klistermärke som passar just ditt projekt kan du ta hjälp av vårt provpaket med etiketter på rulle och klistermärken. Se alla modeller på nära håll och beställ de som passar dig och dina kunder bäst.

Var på den säkra sidan med provpaketet för etiketter

Vill du använda etiketter och klistermärken för att marknadsföra dina produkter, men vet inte vilket material som är bäst? Med vårt provpaket försvinner alla tvivel. Tack vare de 20 självhäftande dekalerna vi förser dig med kan du välja den typ av etikett som passar dig.

Få ett rikligt urval i vårt provpaket

Du hittar hela 20 olika typer av självhäftande dekaler i paketet. Läs om deras unika egenskaper i följande lista:

 1. Polypropylen deluxe: Har flera olika användningsmöjligheter. Tack vare dess blanka fernissa tål den repor och UV-strålar i upp till ett år utomhus. I provpaketet hittar du också den förädlade versionen av denna dekal.
 2. Transparent polypropylen deluxe: Finns med spegelvänt tryck, perfekt för att synas även från utsidan av dina fönster.
 3. Polypropylen deluxe silver: Rekommenderas särskilt för böjbara förpackningar för hudvård-, kosmetika- och livsmedelsprodukter.
 4. Refix elektrostatisk film – transparent: En film som behandlats för att fästa elektrostatiskt på plana ytor såsom fönster och metall. 100 % återvinningsbar, fri från pvc och kan flyttas om och om igen utan att lämna spår.
 5. Bestruket papper: Anpassar sig enkelt efter böjda ytor och förpackningsmaterial såsom plastfolie och kartong.
 6. Avtagbart bestruket papper: Utöver att enkelt anpassa sig till alla sorters ytor, flyttas detta material lätt och utan att lämna limrester.
 7. Obestruket papper: En mångsidig typ av papper som rekommenderas för produkter som förvaras inomhus. Du kan även skriva på ytan då den är obehandlad.
 8. Vitt naturpapper: Detta material är lätt att applicera, vilket gör det till det perfekta verktyget för att göra dina inomhusprodukter mer personliga.
 9. Greaseproof naturpapper: Tack vare skyddsbehandlingen tål detta material fläckar. Precis därför passar det bra som etiketter till produkter som innehåller fett och vegetabiliska oljor.
 10. Betulla ribbat papper: Ytbehandlingen mot mögel och fukt tillåter detta material att fästa på fuktiga ytor, även vid låga temperaturer. Därför är det perfekt för produkter av hög kvalitet såsom vin och lyxvaror.
 11. Greaseproof ribbat papper: Speciellt utvecklat för användning inom livsmedels- och vinindustrin, tack vare dess ytbehandling mot fläckar. Dess utmärkta tålighet mot vatten och is gör detta papper perfekt för glasflaskor.
 12. Papper med satineffekt: Ett material utformat för användning med vin-, ceremoniella och lyxprodukter. I provpaketet hittar du även den förädlade versionen.
 13. Svart papper färgat direkt i pappersmassan: Denna typ av papper är idealisk för mer eleganta och sofistikerade produkter, till exempel som etiketter på mörka förpackningar eller glas. Har bra vidhäftning på fuktiga ytor (även vid låga temperaturer) och tål att nedsänkas i vatten och is.
 14. 3D-dekaler: Vinylens böjlighet gör den perfekt för både plana och böjda ytor, oavsett om den används i inomhus- eller utomhusmiljöer.
 15. Filtmarkerat papper: Perfekt för etikettering av kosmetika, vin, alkohol och premiumprodukter. Med fungicidbehandling.
 16. Oljebeständigt bestruket papper: Ett material som behandlats för att tåla olja, perfekt för etikettering av produkter inom dryck- och livsmedelsindustrin (såsom flaskor och burkar).
 17. Bestruket blankt papper: Anpassar sig enkelt efter böjda ytor och förpackningsmaterial såsom plastfolie och kartong.
 18. Papper i silvermetallic: Ger total täckning. Rekommenderas för etikettering av produkter inom kosmetika, vin, alkohol och lyx.

Det rätta provpaketet för alla sorters varor

Du kan genomföra tvivelfria beställningar av mer är bara etiketter och klistermärken: På vår hemsidan hittar du provpaket för hela åtta typer av underlag. Dessutom, när du har valt det rätta materialet för dig, kan du beställa de perfekta etiketterna för din verksamhet.