Laminerade visitkort

Välj bland de olika lamineringsalternativen för att ge dina visitkort glans, motståndskraft mot åldrande och en distinkt touch.

fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Laminerade visitkort: för en långvarig kommunikation

Stil och hållbarhet: att slå samman dessa två egenskaper är möjligt tack vare laminerade visitkort. Pixartprinting erbjuder olika sorters laminering på fram- och baksida för att se till att dina visitkort blir beständiga, blanka och får en distinkt look.

Välj mellan de olika lamineringarna, matt, blank eller soft touch, för att skydda dina visitkort och samtidigt ge dem en personlig prägel och effektivitet.

Den matta lamineringen ger dina visitkort en satinfinish som framhäver text och grafik; den blanka lamineringen ger en glänsande och hållbar presentation, med skarpa färger.

Ett annat alternativ till dina laminerade visitkort är soft touch. Visitkorten med soft touch får en sammetslen känsla, med ett garanterat hänförande och sofistikerat resultat.

Några droppar, vassa föremål som kan ge repor, kontakt med andra kort: de laminerade visitkorten står emot det mesta. Under beställningen kan du välja hur du vill skydda din kommunikation och skräddarsy den tack vare olika format och orienteringar:

  • Bestrukna papper 350g – 300g – 250g
  • Fyra format: 8,5x5,5cm – 8,5x5cm – 9x5cm – 5,5x5cm
  • Orientering: horisontell/vertikal