Vikta foldrar

Vad har ett informationsblad, en prislista, ett evenemangsprogram och en företagspresentation gemensamt? Alla kan tryckas på en vikt folder. Från den allra enklaste till den mer komplexa, kan du skapa en skräddarsydd produkt genom att välja sidantal, vikning och format.

  • Olika papper att välja mellan
  • Laminering möjlig

Broschyrtryck

Vikta broschyrer möjliggöra för företag att distribuera information i ett litet format lätt kan smälta. Lägg till ditt eget grafiska tryck i syfte att förbättra företagets varumärke.

Pixartprinting förvandlar en broschyrdesign till en högkvalitativ slutprodukt för ett konkurrenskraftigt pris.

Vårt onlineformulär gör det möjligt för användare att anpassa sina broschyrutskriftsprojekt på ett enkelt och tidsbesparande sätt och ger uppdateringar i realtid på den slutgiltiga kostnaden för ditt köp. Vi accepterar också grafiska filer i PDF-, JPEG- eller TIFF-format för enkel användning.

Broschyrdesign

Vi levererar broschyrer med 1-8 veck för att rymma layouten på grafisk design och den mängd information som skall ingå. Våra pappersstorlekar finns i fem olika varianter; inklusive A5, A4 och A3 för att möjliggöra för våra kunder att skapa en skräddarsydd broschyrdesign.

För dem som vill presentera sitt företag på ett särskilt formellt sätt så har vi ett lyxpappersval som ger en ultraljus yta. Vårt standardpapper är också av högsta kvalitet och kommer med siden- eller glans-finish med hållbarhet.

Vår instruktionsmanual rådgiver om hur du använder rätt format för din broschyrbild för att försäkra dig om en optimal utskrift.

Tydliga diagram gör det möjligt för våra kunder att visualisera vecken i broschyrerna för att få en önskad layout för den grafiska designen.

Om ditt broschyrprojekt är särskilt komplicerat har vi vår grafiska designer som kan verifiera din fil för en avgift på endast 35kr.

Broschyrtryck

Pixartprinting använder en Komori Lithrone GL840P för att trycka broschyrer, vilket låter oss att producera högkvalitativa produkter till ett bra pris.

De som gör sin beställning i förväg kommer att få ta del av ett reducerat slutpris, men för de med kort tidsram kan vi skicka upp till 500 broschyrer inom 48 timmar.

För Litho-tryck så rekommenderar vi att filerna är mellan 200 och 300dpi för alla typsnitt över 6pt, och inbäddade i en PDF-fil eller konverteras till kurvor eller stigar.

Alla grafiska filer bör också hålla sig till de fastställda mallarna som gäller utfallsområden och skärmärken. För ytterligare information var vänlig besök vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice.

Relaterade Produkter

som våra broschyrer och brevpappersprodukter.