Bordsdisplayer

En städad butiksdisk ger ett helt annat intryck. Exponera ditt informationsmaterial på bästa sätt med våra bordsdisplayer: välj mellan massor av olika modeller för alla sorters produkter, från flygblad till vikta foldrar, vykort och A4-tidningar.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Tryck flygbladshållare och bordsdisplayer

Pixartprinting låter kunder skräddarsy utställningsskärmar genom att tillämpa sin egen design och sedan lägga till ytterligare sektioner som flygbladshållare och lådor.

Flygbladshållare är flexibla och bra valuta för pengarna då de enkelt kan fästas på utställningsmontrar eller användas för fristående syften. Välj bland dussintals bordsskärmar och broschyrautomater skapade från de mest tåliga materialen och trycken med hjälp av avancerade DURST P-10-skrivaren.

Pixartprinting ger bordsdisplayer med antingen en eller flera sidor som gör det möjligt för stora mängder information som ska tillämpas och presenteras.

Anpassade Broschyrhållare

Tabelldisplayer och broschyrhållare kan användas av företag, återförsäljare och utbildningsinstitutioner för att locka kunder att lära sig mer om deras tjänster.

Presentera flygblad på skräddarsydda automater ger dem ett mer professionellt utseende.

Alla Pixartprintings bordsdisplayer trycker i HD-kvalitet och kan levereras antingen med en blank eller en matt laminering.

Beställningsformulärerna inkluderar ett överflöd av information om varje produkt. När du skapar bildfiler kan kunden dra nytta av våra nedladdningsbara instruktionsmanualer och mallar för att ge mer information om lämpliga layouter.

Att Beställa Flygbladshållare

Kunder som beställer bordsdisplayer eller flygbladshållare med flera sidor kan fråga efter en 3D visning i realtid för deras design för en förhandsgranskad slutprodukt.

De som har komplexa projekt kan även dra nytta av vår filverifieringstjänst där vår grafiska designer granskar den grafiska filen för en kostnad på 35kr.

Pixartprintings beställningsformulär uppdateras i realtid för att se den totala beställningskostnaden.

Vi accepterar banköverföringar, kreditkort, betalkort och PayPal som betalningsmedel, men om du behöver mer information vad gäller köp så kan du besöka vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice.

Relaterade Produkter

Pixartprinting tillhandahåller anpassningsbara flygblad och reklamblad som kan användas tillsammans med våra flygbladshållare.