Etiketter för oljeflaskor

Etiketterna anpassade för oljeflaskor är tryckta på speciella underlag som garanterar slitstyrka och hållbarhet. Du kan välja mellan olika typer av plastmaterial eller fettresistenta papper, vilket gör din etikett vattentät och lämnar trycket oförändrat vid kontakt med feta livsmedel. Skapa din egen skräddarsydda etikett med vårt kostnadsfria grafikverktyg Designer.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Anpassade etiketter för oljeflaskor

Etiketter för oljeflaskor ska kunna vägleda konsumenten i produktvalet genom att berätta om oljans egenskaper, den speciella produktionsprocessen och företagsvärdena. Etiketten är faktiskt som en "klädsel" som avslöjar mycket om erbjudandet till konsumenten. Därför är det avgörande att kunna förlita sig på en effektiv etikett som är i linje med företagets image.

Med Pixartprinting har du möjlighet att skapa och trycka etiketter för olja av hög kvalitet, kännetecknade av bilder med hög upplösning och levande färger. Vi vägleder dig i skapandet av den perfekta etiketten för dig och valet av de mest lämpliga tryckalternativen. Konfigurationen på vår webbplats är enkel: på bara några klick kan du skicka din beställning för att få dina nya etiketter för olja direkt till ditt kontor (eller hem) med snabba och punktliga leveranser.

Vilka uppgifter ska inkluderas på en etikett för olja?

Etiketten bör kunna ge konsumenten all väsentlig information om produkten. Det är ett verktyg till förfogande för företaget för att skydda både oljan och de kunder den är avsedd för. Därför måste en etikett för olja innehålla minst följande information:

  • Produktnamn
  • Namn på tillverkningsföretaget och plats
  • Ursprungsgeografiskt område för oljan ("Tillhörande parti")
  • Mängd olja i flaskan
  • Hållbarhetsdatum
  • Förvaringsmetod

Nyckelordet är "Sporbarhet". Konsumenten måste kunna känna igen ursprunget och egenskaperna hos produkten han eller hon köper. För extra jungfruolja är reglerna ännu strängare.

Designen på dina självhäftande etiketter för olja

Förutom de lagstadgade uppgifterna finns det andra element som kan inkluderas på en etikett för olja för att göra den mer intressant för konsumenten. Bland dessa finns grafiska element. En etikett med en fängslande design har större möjligheter att dra uppmärksamheten till sig och väcka nyfikenheten hos förbipasserande, antingen i en butikshylla eller vid ett evenemang.

De grafiska element som ett företag kan inkludera på en anpassad etikett för olja är:

  • Företagets varumärke
  • Färger som är kopplade till företagsidentiteten
  • Illustrationer eller anpassade bilder
  • Promotionella slogans

Skapa en originell etikett för olja och välj de bästa tryckalternativen för att framhäva den!

Självhäftande etiketter för olja och andra produkter

Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka anpassade etiketter som kan appliceras på en mängd olika produkter: etiketter för olja, etiketter för ölflaskor, etiketter för vin- och spritflaskor, etiketter för kosmetik... Allt du behöver för förpackningen av dina produkter finns bara ett klick bort!