Självkopierande papper

Ett pålitligt verktyg för att hantera ditt arbete och skriva beställningar, offerter, fakturor och mycket mer. Skapa ditt eget självkopierande papper med löstagbara 75-gramsblad med två eller tre kopior och skräddarsy det med din varumärkeslogga och all information du behöver.

  • Sidor med eller utan numrering
  • Blad i olika färger

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Självkopierande skräddarsydda pappersark

Kopieringspappret används för att erhålla en eller flera kopior av samma dokument som ifyllts för hand. Det används i många arbetsmiljöer, till exempel för att skriva kvitton och beställningsblanketter. Det kan vara användbart för företag och frilansare, och användas i relationen med kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka skräddarsydda självkopierande pappersark . Du kan göra det via den här sidan med några få klick! Välj de konfigurationsalternativ du föredrar, fortsätt med beställningen och ladda upp din grafikfil för att slutföra köpet. Hela ytan på det självkopierande papperet kan tryckas med din originalgrafik.

Tryck ditt självkopierande papper online

Med vårt skräddarsydda självkopierande papper ger du ditt företag ytterligare ett proffsigt arbetsunderlag. Om du ofta arbetar med handskrivna fakturor eller kvitton, kommer denna produkt att göra det möjligt för dig att göra det med stil, utan att behöva använda anonyma block. Du kan till exempel trycka ditt företags eller studios logga på varje ark, kanske tillsammans med dina kontaktuppgifter. På så vis har dina kunder och leverantörer alltid ditt telefonnummer och e-postadress nära till hands.

Att trycka självkopierande pappersark online tar bara några minuter. Upptäck hur enkelt det är!

Vad används självkopierande papper till?

Självkopierande papper används av företag och frilansare för att dela ut kopior av dokument som är viktiga för verksamheten till kunder eller samarbetspartners, såsom fakturor och kvitton, beställningsblanketter, följesedlar etc. Det sparar mycket tid eftersom man slipper kopiera dokumenten för hand.

Självkopierande papper och andra kontorsprodukter

I vår omfattande katalog kan du förutom de självkopierande pappersarken även hitta skräddarsydda självkopierande anteckningsblock och många andra produkter. Till exempel rekommenderar vi att du tar en titt på våra skräddarsydda anteckningsböcker, för att bekvämt kunna göra anteckningar med stil. Våra brevpapper kan användas för att skriva offerter eller läkemedelsrecept och i våra skräddarsydda mappar kan du smidigt förvara dina dokument och ta med dem till dina möten.