Ovala etiketter

Idealiska för att skapa unika flaskor till olika drycker och passar även utmärkt för syltburkar och andra glasförpackningar. Anpassa din produktimage med ovala etiketter: välj format och släpp loss fantasin med vårt kostnadsfria Designerverktyg.

Personliga ovala etiketter

Med Pixartprinting kan du skapa dina vackra personliga ovala etiketter online. Vi erbjuder kvalitativa klisteretiketter i det förinställda ovala formatet, med användning av ett brett utbud av material. Arrangerade på rulle, är de redo att appliceras på dina produkter, antingen genom automatiska eller manuella applikationer. Använd dem för att framhäva fördelarna med dina varor och fånga kundernas uppmärksamhet!

Genom att beställa via denna sida kan du få dina nya ovala etiketter levererade direkt till din försäljningspunkt, och garanterar snabb och punktlig leverans.

Köp dina ovala etiketter online

Dina ovala klisteretiketter kan enkelt beställas:

  1. Välj de egenskaper du vill anpassa, som etikettens storlek och material.
  2. Ladda ner Template och de Instruktioner som tillhandahålls av vårt expertteam. Dessa kommer att vägleda dig i förberedelsen av din utskriftsfil. Eller, använd Designer, vårt online designverktyg, för att forma din kreativitet.
  3. Bekräfta beställningen och ladda upp din utskriftsfil för att slutföra köpet.

Ovala klisteretiketter: Vad är priset?

Priset på dina nya ovala etiketter kan verifieras med vårt kostnadsförslag, som finns på denna sida under anpassningsfasen. Välj önskat antal och leveransdatum och du får omedelbart en uppskattning av priset!

Ovala etiketter eller andra anpassade format

Utöver de stiliga ovala etiketterna ger Pixartprinting dig möjlighet att skapa anpassade etiketter i olika format: kvadratiska etiketter, rektangulära etiketter och skurna etiketter. Du har också friheten att välja bland ett brett utbud av material. Upptäck alla möjligheter!