Askar med lock

Lätta att montera i några enkla steg, med en speciell design som gör dem perfekta för gåvor. Finns i flera format.

  • 6 olika material

Reklamlådor Med Lucka - Pixartprinting

Skräddarsydda reklamlådor med lucka för marknadsföring eller för produkter och livsmedel

Reklamlådor är ett bra sätt att paketera sålda objekt, antingen i affärer eller för bakverk. De är fullt anpassade för att tala för dig vad gäller färger, bilder och formuleringar.

Reklamlådorna finns i 7 olika storlekar, och den största har en storlek på 200 mm, allt i samma rektangulära form, vilket gör dem till ett populärt val för en rad olika produkter såsom kakor, förpackningar eller för detaljhandelsprodukter.

Som med alla våra förpackningsprodukter så skrivs de ut i färg med ett avslutande val om matt eller glansig yta för alla våra förpackningsprodukter.

Detaljhandelsförpackningar och Presentförpackningar

Reklamlådorna levereras omonterade med förlimmade, därför blir det en billig fraktkostnad tillsammans med enkel montering. Eftersom de främst är avsedda för partihandelsanvändning. Du kan välja mellan 100 till 10 000 stycken.

Förpackningarna som levereras av Pixartprinting är ett bra sätt att skildra filosofin bakom dina produkter på ett personligt och stilfullt sätt.

Om du behöver hjälp med filförberedelse eller om du vill få tips på vad som kan se bättre ut för att passa just dina behov kan vår kundtjänst hjälpa dig.

Om reklamlådor med lucka inte är ditt förstahandsval så finns det ett stort utbud av olika former och storlekar på persentaskar såsom Dra ut-lådor och Kudd-lådor för att hjälpa dig att hitta det du söker efter.