Förädlade etiketter

Om den klassiska etiketten inte räcker till kan du ge mervärde åt din produkt med våra förädlade etiketter. Markera ord eller delar av din grafik: välj mellan guld- och silverlaminering som du kan applicera på valt område på din etikett.

 • Skyddsbeläggning tillgänglig
 • Även för automatisk etikettering
 • Även små upplagor

3D-dekaler med guld- och silverförädling: skräddarsydda och tryckta i med högupplöst kvalitet

För din mest eleganta och sofistikerade produkter är det viktigt att tänka på förpackningarnas minsta detalj. Just av den anledningen har vi tagit fram våra 3D-dekaler, som har en utpräglad och elegant look. Etiketterna med guld- och silverförädling och 3D-effekt är effektfulla både att titta och ta på, och ger dina förpackningar det lilla extra. Du kan skräddarsy dem med din grafik skapad ad hoc, helt i linje med ditt företags marknadsföring. Med den senaste tekniken förverkligar vi sedan dina originella idéer med HD-tryck, med starka klara färger och tydliga detaljer. Hos Pixartprinting trycker vi varje dag tusentals förpackningsprodukter. Vi vill hjälpa dig att förmedla värdet på dina produkter på ett enkelt, bekvämt och snabbt sätt. Vi är ett onlinetryckeri som alltid utgår från kundens behov: på vår webbsida kan du välja konfigureringsalternativ som passar just dig och skapa skräddarsydda upphöjda etiketter.

Skräddarsy dina nya upphöjda etiketter: etiketter med guld- eller silverförädling och med 3D-effekt.

Anpassningen av vår upphöjda etiketter görs genom några få klick på vår hemsida, där du väljer dina tillval:

 1. Format: du har möjligheten att välja mellan tre olika förkonfigurerade format (runda etiketter, rektangulära eller kvadratiska etiketter) eller så kan du trycka dina nya etiketter i skräddarsytt format, genom att manuellt ange önskad bredd och höjd. Observera att minsta tryckmått är 1x1 cm och maxmått är 30x30 cm.
 2. Material: vi erbjuder flera olika tryckunderlag för din grafik. De har alla olika unika egenskaper som får tryckets detaljer att framhävas på ett unikt sätt.
  • Bestruket papper garanterar ett skarpt tyckt med klara färger på etiketter som kan fästas på alla plana ytor.
  • Lagt papper, med mögel- och fuktskyddande behandling, är perfekt för etikettering av prestigefulla produkter som vinflaskor och lyxartiklar. Det fäster även på fuktiga ytor och ger därmed pålitliga upphöjda etiketter med tryck i högupplöst kvalitet.
  • Papper med satineffekt, med vit präglat pärlemoryta, används framför allt inom vinsektorn och till lyxprodukter som används till olika ceremonier.
  • Papper med filteffekt påminner med sin naturliga, obestrukna och grova yta om tyg. Det står emot fläckar och passar därför bra för användning inom livsmedelssektorn där de ofta utsätts för olja och fett.
  • Polypropylen, vitt och transparent, kännetecknas av hög transparens och stor mångsidighet. Etiketterna i polypropylen passar till massor av olika användningsområden och kan även användas utomhus.
 3. Finish: alla upphöjda etiketter är behandlade med repskyddslackeringen Labellife3, som skyddar mot både repor och UV-strålar.
 4. Förädling: de upphöjda etiketterna kan förädlas genom att utvalda detaljer på etiketten framhävs. Du kan välja mellan guld och silver för att få vissa detaljer på grafiken att blänka med metalleffekt, eller så kan du välja att applicera transparent lackering i ett tjockt lager för att framhäva dem med en häftig 3D-effekt.
 5. Läsriktning: du har möjligheten att välja orientering på dina upphöjda etiketter i rullen. Välj den riktning som passar just dina förpackningsbehov: 0°, 90°, 180°, -90°. Det räcker att du skickar tryckfilen i normal läsriktning. Vi roterar sedan grafiken enligt dina önskemål.
 6. Avstånd mellan etiketterna: i rullen är minsta avstånd en etikett och nästa 0,40 cm. Du kan anpassa avståndet mellan de enskilda etiketterna genom att manuellt ange måtten som passar dig.

När du väl har valt de konfigureringsalternativ du föredrar kan du från hemsidan ladda ner vår användbara mall. I den hittar du användbara instruktioner från våra grafiker för en korrekt inställning av din tryckfil. Under anpassningsprocessen har du möjlighet att få en gratis offert online, som uppskattas i realtid på vår hemsida.

Tryck dina upphöjda etiketter med guld-, silver- eller 3D-effekt online

Vi vill ebjuda dig en heltäckande tjänst som är både bekväm och effektiv. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig när som helst under köpprocessen. När din beställning har skickats får du dina nya upphöjda etiketter levererade direkt till kontoret (eller hem) med snabba och punktliga leveranser . Pixartprinting är ditt onlinetryckeri! Vi arbetar dagligen för att tillgodose de mest krävande önskemålen från företag och yrkesverksamma genom en ständigt pågående arbete med att ta fram de bästa tryckunderlagen och användning av de senaste teknikerna på marknaden. Sätt inte några gränser för önskan att förmedla dina idéer!

Upptäcl våra upphöjda etiketter och andra förpackningslösningar för dina produkter

Vår stora onlinekatalog innehåller massor av lösningar för skapandet av skräddarsydda förpackningar helt i linje med ditt företags framtoning: Etiketter tryckta i högupplöst kvalitet, lådor och askar i kartong i massor av olika format, flexibla Doypack-påsar, kuvert och lådor för postförsändelser, flaskförpackningar, och mycket mer. Hitta den perfekta produkten för dig bland över tre miljoner anpassningsbara artiklar.