Konstkatalog

Katalogen för en utställning, eller en monografi tillägnad en stor målare, skulptör eller arkitekt behöver en respektingivande och hållbar publikation. Limbindningen är den idealiska lösningen: du kan välja mellan hård eller mjuk pärm och olika typer av papper och kan även få ett skräddarsytt format. Genom att välja förädling av vissa detaljer eller tillägg av soft-touch-laminering blir omslaget till din konstkatalog ännu elegantare.

  • Kan beställas från ett exemplar.

Anpassad tryckning av konstböcker

Har du producerat en konstbok och vill trycka den? Hanterar du en utställning eller ett museum och behöver trycka konstkataloger? Det är snabbt och enkelt att göra detta online med Pixartprinting. Det tar bara några klick att skapa anpassade böcker som är idealiska för att berätta historien om dina favoritkonstverk. Välj dina föredragna anpassningsalternativ, lägg din order och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp! Dina nya anpassade konstböcker skickas direkt till ditt kontor med punktlig leverans.

Hur man trycker en konstbok online

Du kan trycka dina nya konstböcker på den här sidan med bara några få klick. Observera att våra trycksytem behandlar PDF-filer i skala 1:1.

  1. Ladda ner Instruktionerna och Mallen från den här sidan eftersom de kommer att hjälpa dig att ställa in din tryckfil korrekt.
  2. Välj dina föredragna anpassningsalternativ, såsom format, orientering, papperstyp och eventuell laminering.
  3. Skicka in din order och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp.

Hur mycket kostar det att trycka en konstbok?

När du har valt anpassningsalternativen på den här sidan kommer du att se ett prisgitter för dina konstböcker. Du kan till och med beställa bara ett exemplar. Kom ihåg att med Pixartprinting lönar det sig alltid att beställa tidigt för att dra nytta av lägre priser. Ta en titt på våra erbjudanden!