Visitkort med dubbla lager

Visitkorten med dubbla lager består av två skikt vitt papper och en kärna av färgad dubbel kartong, perfekta för dig som är noga med detaljerna. Finns i klassiskt och fyrkantigt format. Välj mellan fem olika invändiga färger och varmpräglat eller klassiskt fyrfärgstryck.

fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Tryck extra tjocka visitkort

Exklusivitet och unik design behöver inte vara dyrt. Tryck egna extra tjocka visitkort med flera lager papper och låt hög kvalitet, gedigenhet och stilsäkerhet representera dig och ditt företag.

Tryck exklusiva visitkort med extra tjockt papper

Ett gediget och stilrent visitkort säger mycket om dig och ditt företag och ger en tydlig bild av vem du är. Att välja ett exklusivt, extra tjockt visitkort med flera lager papper och en unik design tyder på en säkerhet och ett mod att sticka ut men fortfarande vara klassisk i sin stil. Pixartprintings extra tjocka visitkort har samma tjocklek och format som ett kreditkort och ger en tydlig känsla av kvalitet och hållbarhet.

När du beställer och trycker de extra tjocka visitkorten får du ett kort med en total vikt på 700 gram bestående av fyra lager papper. Fram- och baksidan av visitkorten består av klassiskt vitt 140 grams papper vilket ger en snygg kontrast till texten. Det tillåter dig dessutom att trycka din text på både fram- och baksidan av kortet. De två mellanlagren utgörs av färgat extra tjockt papper. Här kan du välja bland fem färger: svart, röd, blå, gul och grön och resultatet blir en inre färgad kant som ger ditt tryck ett lyxigt och exklusivt utseende.

Designa dina egna visitkort

Pixartprinting erbjuder mängder av tillval när du trycker dina visitkort online. Välj färg på pappret, format, design, storlek och om de ska vara raka eller rundade hörn. Du kan beställa våra extra tjocka visitkort i två mått: 8,5x5,5 cm eller 5,5x5,5 cm. Ytterligare en möjlighet för att skapa ett unikt och personligt utseende är de tre olika tryckteknikerna du kan välja på.

Vi är en av de största tryckerierna online och vi har spelat en avgörande roll i att finslipa denna typ av tjänst. På grund av de stora mängder som vi trycker dagligen till alla våra kunder runt om i Europa, och vår avancerade teknik, kan vi erbjuda visitkort billigt. Men du kan vara säker på att du får högkvalitativa visitkort som varken känns eller ser billiga ut. Exklusivitet behöver inte vara dyrt.

Beställ och tryck dina tjocka visitkort online

Pixartprintings beställningsformulär gör det enkelt och smidigt att trycka dina tjocka visitkort online. Du kan snabbt ladda upp din fil och se de olika mallarna för visitkort för att direkt kunna se vilken modell och stil som passar dig bäst. Liksom alla våra andra visitkort kan du välja hur många extra tjocka visitkort du önskar beställa vilket gör att det är enkelt att anpassa din beställning efter dina behov.

Vi erbjuder leverans inom 48 timmar eller inom 7 dagar vilket gör att du kan beställa dina kort med expressfart om du behöver.

Relaterade produkter

Andra exempel på exklusiva och iögonfallande visitkort är våra fyrkantiga visitkort och våra visitkort i plast. Du kan dessutom naturligtvis också välja traditionella visitkort med olika papperstyper, storlekar och utföranden.