Canvas

Underlag i naturlig bomull som liknar tavelduk. Tryckt med klara färger för att inreda utrymmen på ett personligt och sofistikerat sätt.

Tryck dina canvasstryck och dukar

Canvastryck är ett effektivt sätt att skapa ett konstverk som både är slående och hållbar.

Pixartprinting tillhandahåller canvastryck till tusentals kunder varje månad, och använder bara den mest avancerade tekniken för att tillhandahålla enastående resultat.

För att ta del av ditt idealiska canvastryck så har Pixartprinting ett lätt beställningsformulär som låter kunden anpassa sina dimensioner av projektet, såväl som vidare anpassningsmöjligheter.

För att göra det lättare så har Pixartprinting inkluderat en instruktionsmanual som innehåller information om blödytor och kantförstärkningar.

Pixartprintings Canvastryck

För att försäkra dig om att du får ett optimalt canvastryck så kan du se över instruktionsmanualen, eller dra nytta av vår grafiska designer som kan se över filen för en extrakostnad på 35kr.

Notera att canvastryck som överstiger den maximala tryckstorleken som finns tillgänglig kommer att tryckas i ett panelformat.

När du har valt den storlek och design du vill ha för dina canvastryck så kan du avgöra om du vill lägga till blödytor för inramningen.

Blödytor är 7cm av canvasmaterialets sidor runtom din design, vilket låter det bli applicerat på ramen.

Oavsett om du väljer en blödyta där alla canvastryck kommer att skäras i en fyrkant eller en rektangel.

Personifierad Canvasleverans

Vårt lättanvända beställningsformulär ger dig möjligheten att beställa canvastryck med ett par enkla steg.

Varje valmöjlighet kommer med information om hur det kommer att påverka slutprojektet, och du hittar mer information om vår produkt på vår FAQ-sida eller genom att kontakta vår kundservice.

På Pixartprinting så är vi stolta över att kunna leverera högkvalitativa produkter, vilket är anledningen till att våra kunder kan få sina canvastryck 48 timmar efter en lagd order.

Om du inte har en kort tidsram så kan du ta del av ett reducerat pris.

Relaterade Produkter

Utöver canvastryck så har Pixartprinting möjligheten att leverera förinramade canvastryck i en rad olika stilar och format.