Förpackningar med stark botten

Kartonger med extra stark snap-back-botten tillgängliga i flera storlekar. Hållbara och lättmonterade. Samtliga anpassningsbara!

  • 6 olika material
fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Förpackningar med snapback-botten - Pixartprinting

Anpassade förpackningar med snapback-botten - Pixartprinting

Förpackningar med snapback-botten är ett utmärkt sätt att vira in din produkt på ett personligt och unikt sätt. Den har en rektangulär form och finns i mer än 20 olika storlekar.

De när perfekt som förpackningsalternativ för en rad olika produkter såsom kosmetikaförpackning.

Dessa lådor är skapade precis efter din design, ditt färgval, dina bilder och formuleringar.

Som med alla våra förpackningar så är de tryckta med en full finish i antingen matt eller glansig yta.

Kosmetikaförpackningar och Detaljhandelsförpackningar

Förpackningar med snapback-botten levereras platt paketerat förlimmade och tillåter därför en enkel leverans och montering. Eftersom de är avsedda som partihandel så är det minsta beställningsantalet 100st upp till 10 000st.

Packningen levereras av Pixartprinting och är ett bra sätt att skildra filosofin bakom din produkt på ett personligt och stilfullt sätt.

Om du behöver hjälp med filförberedelse eller om du vill få tips om vad som skulle se bättre ut efter dina behov så finns vår kundtjänst tillgänglig.

Om dessa reklamlådor inte är ditt förstahandsval så har vi ett stort utbud av olika former och storlekar av presentaskar såsom Flip Lock-förpackningar.