Planerare

Restauranger, kontor, butiker – ingen kan vara utan! Våra planerare är ett oumbärligt verktyg, smidiga block på 50 sidor för alla dina anteckningar. Förvara dem på disken bredvid kassan eller på skrivbordet för att skriva ner allt du behöver komma ihåg, som möten eller bokningar.

  • Tre format
  • Två modeller

Organisera din tid med våra planerare för skrivbord

Om ditt skrivbord är en enda stor röra är det kanske dags att ta bort allt överflödigt och bara spara det nödvändiga: våra skräddarsydda planerare för skrivbord är ett måste för din dagliga planering av arbetet. Tack vare en planerare på skrivbordet har du alltid alla åtaganden under uppsikt.

Den höga tryckkvaliteten garanterar en optimal färgåtergivning av din grafik, för en tilltalande och professionell produkt att visa upp.

Våra planerare för skrivbord är tryckta på klassiskt 90 g usomanopapper med horisontell orientering. För ökad stabilitet har bladen ett stöd i styv vit/grå 400 g kartong. Blocket är dessutom limmat vid foten, dvs. sammanfogade vid basen.

Denna typ av bindning gör det enkelt att dra av bladen när veckan är slut. Alla planerare för skrivbord består av femtio sidor.

Planeraren har en veckoindelning tillgänglig i tre olika layouter. På varje sida finns veckans sju dagar uppdelade i timmar samt en kolumn med alla tolv månader, för en snabb överblick över dina åtaganden.

Tryck av planerare: skräddarsy som du vill!

För skapandet av dina skräddarsydda planerare för skrivbord erbjuder Pixartprinting följande val:

  • Format: tre olika format bestående av 21x29,7 cm (A4), 29,7x42 cm (A3), 42x15 cm.
  • Grafik: välj en av de tre olika layouterna för veckoindelning.
  • Planerarna finns både på italienska och på engelska.

Nu behöver du bara välja önskat antal kalendrar, leveransdatum som bäst passar dina behov och slutföra beställningen. Ladda slutligen upp din tryckfil och vänta på att beställningen hamnar direkt till angiven adress.

Användningsområden

Vilken verksamhet du än har är våra planerare för skrivbord en produkt som kan hjälpa dig att planera dina åtaganden och dina dagar på bästa sätt. Det kan både handla om att organisera möten eller skriva ner anteckningar på kontoret, eller skriva in bokningar eller tider i en butik eller på en salong. Den kan till och med vara en gåva att ge dina kunder i slutet av året tillsammans med deras köp. Hur du ska använda din planerare bestämmer du, utifrån din kreativitet och dina behov.

Relaterade produkter

Tillsammans med planerarna erbjuder Pixarprinting ett stort utbud av andra produkter för din dagliga planering och stöd för din marknadsföring.

Upptäck t.ex. våra sydda almanackor eller skrivhäften för alla dina anteckningar. För att inte tala om våra brevpapper och skräddarsydda kuvert för en unik och igenkännlig marknadsföring.