Vikbara tags

Om standardversionerna inte räcker, är de vikta tagsen den idealiska lösningen för att komplettera dina produkter med all nödvändig information. Tack vare det dubbla utrymmet kan de berätta om ingredienserna i ett livsmedel, materialsammansättningen i ett klädesplagg eller berätta historien bakom ditt varumärke.

  • Med guld-, silver- eller 3D-förädling
  • Laminering tillgänglig

Berätta kortfattat din berättelse

Pixartprinting erbjuder ett snabbt och elegant verktyg för att genast hänföra nya kunder. De vikbara tagsen, som finns i olika format och kan anpassas efter dina behov, kan pryda dina produkter med information kopplad till ditt varumärke.

Pixartprinting kan på kort tid och till förmånliga priser erbjuda dig det antal vikbara tags som du behöver.

FÖRSTA INTRYCKET ÄR DET SOM RÄKNAS

Tack vare det många anpassningsmöjliheterna som erbjuds av Pixartprinting kan du skapa de vikbara tags som passar allra bäst för din verksamhet. Om du vill presentera ditt varumärke på allra bästa sätt kan du välja mellan flera olika alternativ.

  1. Stängt format: det finn fyra olika storlekar för dina vikbara tags: 6,5x6,5 cm, 8,5x5,5 cm, 5,5x8,5 cm och 5,5x10cm.
  2. Material: båda papperstyperna är resistenta mot åldrande och fria från trä. Classic gloss är ett vitt bestruket papper med hög blankhet, som ger optimal gråskaledefintion. Kombinationen mellan satinfinish och förhöjd blankhet ger tryck med starka och realistiska färger. Classic demimatt är ett matt papper med förhöjd vithet och satinyta. Det ger optimal bildåtergivning och skarpa texter.
  3. Vikt: 350 g.
  4. Tryckanvisningar: vad gäller tryck på fram- och baksida kan du välja text: de båda sidorna kan vara identiska eller olika, allt efter dina behov. Du kan även välja att trycka endast framsidan.
  5. Finish: du kan välja mellan två finishar för framsidan: Soft Touch (matt exklusiv laminering, med sammetseffekt, för bästa möjliga återgivning av originalfärgerna) eller ett matt laminering.
  6. Förädling: du kan välja att förädla en av de tryckta sidorna genom två processer. Laminering, som görs genom värmeapplicering av folie över utvalda grafiska delar, antingen i guld eller silver. 3D-färg, som är transparent och appliceras genom en digital process i tjockt lager på utvalda delar av grafiken. På detta sätt framhävs ytan både kännbart och synligt.

Användningsområden

De vikbara tagsen passar alla sorters användningsområden. Genom att beskriva din produkt och ditt varumärke blir de ett värdefullt visitkort för alla som ser dem: de är därmed perfekta för att marknadsföra din verksamhet på event och mässor. Om de dessutom förädlas kan de bli en prestigefull detalj i kläd- och matbutiker.

Produkter att matcha till vikbara tags

Pixartprinting kan erbjuda dig ett stort utbud av tags, som passar alla dina behov. Om du utöver de vikbara tagsen vill lämna ditt telefonnummer till dina nya kunder, kan du med fördel välja våra visitkort. Ett annat raffinerat marknadsföringsverktyg är våra förädlade vykort.