Etiketter och klistermärken

Etiketter på rulle, små klistermärken eller självhäftande dekaler i storformat – med Pixartprintings stora utbud av självhäftande produkter kan du skräddarsy alla typer av produkter och ytor. Välj den modell som passar just ditt projekt, från det allra minsta klistermärket till självhäftande i storformat för alla sorters underlag.

Beställ egendesignade etiketter, stickers och klistermärken

Etiketter, taggar och personliga klistermärken kan enkelt justeras för att innehålla företagsnamn för en rad olika produkter.

Etiketter, taggar och personliga klistermärken är populära för företag som letar efter att diskret marknadsföra sig eller personlifiera sina varor, och Pixartprinting erbjuder flexibla lösningar på dina projektbehov.

För varje produkt så finns ett antal olika val som inkluderar storlek och form som kommer att passa din design.

Vår instruktionsmanual beskriver lämpliga mönster för dina produkter och innehåller information om marginaler och blödningsområden.

Om du behöver ytterligare hjälp så kan du fråga vår grafiska designer om att göra en koll på din grafiska fil för endast 35kr.

Anpassningsbar Design

Oavsett om du letar efter personliga etiketter, rulletiketter eller personliga klistermärken så kan vi hjälpa till att försöka passa dina behov. För rulletiketter erbjuder vi 7st storlekar i runda och kubikformade exempel.

. Vi låter dig även välja bland våra format för att ha en egen design på dina rulletiketter.

Om du letar efter personliga klistermärken eller självhäftande etiketter så finns vårt onlineformulär för att enkelt välja den anpassade storleken och materialet du vill använda.

Vi levererar både självhäftande etiketter och självhäftande PVC som håller i upp till 2 år om du placerar dem utomhus, och livstid inomhus.

För personliga etiketter erbjuder vi möjligheten att själv välja din egen design på både fram- och backsidan. Du kan välja mellan en glansig eller en matt finish.

För optimala snitt så rekommenderar vi våra klienter att undvika alltför komplexa konstruktioner vad gäller snittvinklar.

Leverans av Personliga Klistermärken, Taggar och Etiketter

För att underlätta så har vi ett separate formulär för rulletiketter, taggar och klistermärken för att låta våra kunder att göra sin beställning på ett effektivt sätt.

Vårt onlineformulär uppdateras i realtid för att ge en överblick på hur mycket projektet beräknas att kosta.

För att slutföra en beställning snabbt med fulländade resultat så behöver vi en grafisk fil som är i PDF-format i en 1:1-skala.

För små format så är den bästa storleken 250 och 300dpi, och alla filer måste skickas till CMYK (Cyan, Magenta, Yellow And Black).

Relaterade Produkter

Pixartprinting specialiserar sig i alla former av anpassade onlinetryck. Om du har liknande projekt så kan du testa våra kuvert och fotoposters.