Banderolldisplay

Visa upp dina banderolldisplayer i närheten av din butik eller mässmonter för att fånga kunders och förbipasserandes uppmärksamhet. Finns i fyra olika format, alla i storformat, lämpar sig för många olika sammanhang och säkerställer synlighet för ditt event eller budskap. Det vindtåliga materialet garanterar luftgenomströmning tack vare en gles väv, vilket motverkar segeleffekt och garanterar stabilitet.

  • Med transportväska
  • Fem stödfötter

Banderolldisplay – Skräddarsydda tryck på Pixartprinting

Banderolldisplayer För Utomhusapplikationer

Alla banderolltryck på Pixartprinting är fullt anpassningsbara med dina grafiska tryck, logotyper eller bilder. Den personliga displayen är en av de mest föredragna för de som behöver ett praktiskt och mångsidigt verktyg, med större synlighet. Precis som för alla Pixartprintings produkter så är banderolldisplayen perfekt kombinerad med funktionalitet och estetik för att erbjuda dig bra motstånd även på platser med mycket folk.

Att skräddarsy dina banderolldisplayer är extremt lätt och tillåter dig att perfekt kombinera din display med den typ av kommunikation som du behöver för att gå över. Beroende på marktypen där du tänkt att placera din banderoll så erbjuder Pixartprinting dig att välja antingen spik, rund bas eller utomhusvattenbas.

Om banderolldisplayen inte är det du letar efter så kanske vår Styv Media-sektion eller PVC-displayer passar dig bättre för mer idéer och valmöjligheter.