Flat bags

Våra flat bags är framtagna för ett stort antal produkter: från de stora formaten för klädesplagg av hög kvalitet till de mindre formaten för livsmedels- och läkemedelssektorn. Oavsett innehåll garanterar förpackningarna synlighet, stil och skydd.

• Fyra format • Med zip-förslutning eurohål

Förpackningen Flat Bag: Den skräddarsydda förpackningen i Doypack för kryddblandningar, såser och kosttillskott

Förpackningen Flat Bag är en idealisk lösning för förpackning av flytande, halvflytande och fasta produkter, som t.ex. kryddblandningar, såser och kosttillskott. Precis som de övriga Doypack-förpackningarna som finns i vår katalog erbjuder Flat Bag en rad bekväma fördelar både för tillverkaren och konsumenten:

 • Flexibilitet: förpackningen ger platsbesparing vid förvaring och transport, och även vid användning. Finns i flera format, som kan användas i många olika sammanhang.
 • Hållbarhet och ogenomtränglighet : förpackningen är framtagen för hålla innehållet säkert och undvika eventuell kontaminering under distribution eller exponering. Den är perfekt för förvaring av flytande, halvflytande och fasta produkter tack vare skydd mot yttre påverkan, som repor och stötar.
 • Miljövänlighet: förpackningen är framtagen med en mindre mängd plast jämfört med en förpackning i hårdplast med samma kapacitet.
 • Skräddarsytt: med Pixartprinting har du möjligheten att skräddarsy dina Flat Bags på ett snabbt och enkelt sätt. Det gör du på denna sida, genom att välja önskade konfigurationsalternativ. När anpassningen är klar beställer du produkten med några få klick och får den sedan levererad direkt till företaget eller hemmet.

Upptäck förpackningen Flat Bag: Standard eller återvinningsbara, tillgängliga i flera olika format

Vi erbjuder två olika modeller av förpackningen Flat Bag:

 • Förpackningen Flat Bag standard: kännetecknas av en flerskiktsyta, med en barriär i transparent film och ett aluminiumskikt, och är lämplig för direktkontakt med livsmedelsprodukter.
 • Förpackningen Flat Bag återvinningsbar: även denna är certifierad för direktkontakt med livsmedel, och består a skikt av återvinningsbart papper i kombination med en filmbarriär.

Du kan välja det format som passar just dina behov.

 • 4,5 x 13 cm (10 ml)
 • 8 x 11 cm (30 ml)
 • 6 x 24 cm (70 ml)
 • 15 x 17 cm (250 ml)
 • 19 x 27 cm (1100 ml)
 • 30 x 35 cm (3500 ml)

Förpackningen 8x11 cm kan beställas med zip-försegling, för en förvaring av innehållet på ett enkelt och effektivt sätt. De andra formaten rekommenderas för tryck på förpackningar för engångsanvändning.

Anpassningen av förpackningarna Flat Bag

Med Pixartprinting har du möjligheten att skapa förpackningar för engångsanvändning eller återanvändningsbara förpackningar, allt i linje med ditt företags uttryck. Din grafik trycks i högupplöst kvalitet på Flat Bag-förpackningens yta, med de allra senaste tryckteknikerna. Välj de konfigurationsalternativ som du föredrar och ladda ner mallen från webbsidan. Här hittar du även instruktioner från våra experter för en korrekt inställning av din tryckfil. Du kan på så sätt känna dig säker på att få bästa möjliga resultat på dina skräddarsydda Doypack Flat Bag-förpackningar av hög kvalitet. Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår kundtjänst om du har problem eller frågor. De kan hjälpa dig under köpprocessens alla steg.

Våra originella och hållbara förpackningar

Förpackningarna Doypack är en av de många förpackningslösningarna i vår katalog. Vi rekommenderar dig att ta en titt på våra skräddarsydda kartonger och askar, som finns i massor av modeller, och de skräddarsydda etiketterna och klistermärkena. Dessutom kan du i sektionen borddisplayer hitta olika lösningar för att ge dina produkter den synlighet de förtjänar.