Färgguide textilier

Vår färgguide innehåller de viktigaste färgkombinationerna för direkttryck på ett stort utbud av underlag. Välj det material du behöver från vår kollektion av natur- och syntetiska tyger. Guiden trycks på ett provark i formatet 100 x 70 cm, och är en idealisk referens för optimalt tryckresultat.

Prova färgerna innan beställningen

Om du vill vara säker på att färgerna passar dina tyger, är vår färgguide det rätta verktyget för dig. Du får alla vanliga färgkombinationer för detta material, på en yta på 100x70 cm med förstärkningssöm längs hela kanten. Om du vill kan du även trycka Pixartprintingslogga på färgguiden, som du kan få i fem olika material.

  1. Vindtåligt utomhusmaterial 115 g: passar vindtåliga flaggor och banderoller med gles väv. Trycket görs i sex färger (c, m, y, k, or, gr), med upplösning på 600 dpi.
  2. Deluxe inomhusflagga 130 g: ett prestigefullt och kompakt tyg för eleganta och hållbara flaggor och banderoller. Trycks i sex färger med upplösning på 720x720 dpi.
  3. Gonfalon- och banderolltyg 100 % polyester 235 g: perfekt för enkelsidiga banderoller och gonfaloner. Fåll går att välja till. Tryck i sex färger med en upplösning på 720x720 dpi.
  4. Elastiskt tyg på 215 g/m²: 100 % polyester med lätt elasticitet som behandlats för att inte bli skrynklig. Tryck med sex färger med en upplösning på 720x720 dpi, och färgfixering genom systemet INKTeX+BS.
  5. TNT lätt 95 g: är ett engångsmaterial som tryck med sublimeringsbläck i sex fäger med en upplösning på 720x720 dpi.

Användningsområden

Du kan beställa denna produkt för att får en uppfattning om den verkliga färgåtergivningen på underlaget du vill beställa: på detta sätt kan du vara säker på hur den tryckta produkten blir.

Andra prover för dina tryck

Vi erbjuder flera färgguider för många andra sorters underlag bland våra provpaket.