Manga

Har du tecknat en manga och skulle vilja skicka den till ett förlag, försöka sälja den online eller helt enkelt ge den till dina vänner? Den mest klassiska bindningen, limbindningen, är din utgångspunkt: en enkel och prisvärd lösning som ger dig möjlighet att trycka en produkt av mycket hög kvalitet.

  • Stort urval av papper.
  • Kan beställas från ett exemplar.
    • Laminering och förädling tillgängligt.

Anpassad mangatryckning

Är du en blivande Mangaka och vill skriva ut din egen anpassade manga? Med Pixartprinting kan du göra det snabbt och enkelt online genom att välja dina föredragna anpassningsalternativ. Du kan välja format, orientering, omslagstyp och papper för insidan. Du kan också lägga till laminering och försköna omslaget med en speciell finish. Använd vår högkvalitativa utskriftstjänst och du kan till och med skriva ut manga i små upplagor, från så lite som ett exemplar. Utforska alla fördelar!

Manga med perfekt bindning

Din nya anpassade manga kommer att ha en elegant perfekt bindning. Insidorna kommer att limmas till omslaget och det kommer att vara lätt för dina läsare att bläddra igenom. Du kan välja den papperstyp du föredrar för sidorna och omslaget. Varje material har unika egenskaper. Hitta den bästa för din manga!

Beställ din anpassade manga online

Med Pixartprinting är det lätt att skriva ut anpassad manga på den här sidan med bara några få klick:

  1. Ladda ner Instruktionsfilen och Mallen eftersom de kommer att hjälpa dig att ställa in din utskriftsfil korrekt.
  2. Välj dina föredragna anpassningsalternativ.
  3. Lämna in din beställning och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp.

Skriv ut manga och andra publiceringsprodukter

I vårt omfattande onlinekatalog kan du hitta massor av andra publiceringsprodukter samt manga: böcker, kataloger, tidningar, broschyrer, osv. Hitta den perfekta bindningstypen för dina utskrifter och skapa dina egna böcker! Det är snabbt och enkelt med Pixartprinting.