Fyrkantiga klistermärken

Enkla, snabba att använda och... fyrkantiga!Det bästa sättet att marknadsföra ditt varumärke, skräddarsy din produkt eller marknadsföra ditt evenemang är med det fyrkantiga klistermärket. Du kan välja att lägga till repskyddsbehandling, en soft-touch-finish och två olika sorters laminering, matt eller blank.

Personliga kvadratiska klistermärken

Med Pixartprinting är det enkelt att anpassa och trycka dina egna Kvadratiska Klistermärken! Vi erbjuder ett urval av klistermärken i förinställt kvadratiskt format, tillgängliga i olika material och med unika avslutningar. De är perfekta för att marknadsföra evenemang eller för att anpassa förpackningarna för dina produkter. Tack vare högupplösande tryck kommer de säkerligen att dra uppmärksamhet från förbipasserande eller dina kunder.

Att trycka dina egna Kvadratiska Klistermärken är snabbt och enkelt. Utforska alla tillgängliga anpassningsalternativ!

Tryck dina kvadratiska klistermärken online

Följ dessa enkla steg för att trycka dina egna Personliga Kvadratiska Klistermärken online:

  1. Välj önskade konfigurationsalternativ, såsom storlek, material och speciella avslutningar.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna från sidan, som våra designers har tillhandahållit för att hjälpa dig ställa in din tryckfil. Du kan också använda vår gratis online-redigerare, Designer, för att skapa en ny design.
  3. Slutför din beställning genom att ladda upp din tryckfil.

Kvadratiska klistermärken och andra tillgängliga format

I vår breda onlinekatalog hittar du, förutom Kvadratiska Klistermärken, ett brett urval av klistermärken och självhäftande etiketter i olika format: Runda klistermärken, Ovala klistermärken, Rektangulära klistermärken... Om du har specifika behov kan du även välja ett anpassat format och skapa Formskurna Klistermärken.