Neutrala etiketter på rulle

Neutrala etiketter på rulle? Vi har valt ut många förkonfigurerade format åt dig: allt du behöver göra är att välja det som passar bäst för ditt företag och sedan skriva ut det på kontoret eller hemma, enkelt och bekvämt.

  • Många förkonfigurerade format
  • Lätta att applicera

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Vita etiketter på rulle

De Vita etiketterna är tomma självhäftande etiketter, som enkelt kan skrivas ut med en vanlig eller industriell skrivare. De är idealiska för att skapa prisetiketter, fraktetiketter eller marknadsföringsetiketter, som kan skrivas ut vid behov och snabbt appliceras på produkten. Etikettens färg beror på det valda materialet, medan formatet och dimensionerna är fördefinierade.

Hur man skriver ut Vita etiketter

De Vita självhäftande etiketterna kan skrivas ut med en direkt termisk överföringsskrivare (med plastfärgband) eller med en traditionell inkjet etikettskrivare. Självhäftande och redo att användas, kan de appliceras på dina produkter direkt efter utskrift.

Vita etiketter och anpassade etiketter

Om du behöver anpassa etikettens storlek eller rullens egenskaper rekommenderar vi att du tar en titt på Vita självhäftande etiketter. Det handlar om Vita etiketter men de är anpassningsbara. Kom ihåg att med Pixartprinting har du också möjlighet att skapa anpassade etiketter, redan utskrivna och redo att användas.