Klistermärken

Det stora utbudet av klistermärken från Pixartprinting är perfekt för att skräddarsy produkter och skapa unika gadgets till kunder på mässor eller i butiken. Välj mellan klistermärken die-cut, kiss-cut, på ark eller 3D-dekaler och applicera dina projekt var du vill.

Egendesignade etiketter, klistermärken och stickers

Oavsett om du behöver namnetiketter, självhäftande etiketter eller personliga etiketter så kan Pixartprinting ge en snabb vändning till blygsamma priser. Etiketter gör det möjligt för företag att bifoga ytterligare information på ett stort utbud av varor och med en bra grafisk design så kan du marknadsföra ditt företag samtidigt.

Vi levererar etiketter med storlekar från 1x1cm till 30x40cm så att våra klienter kan få sina fullt anpassningsbara brevpapper när de behöver dem. Beställningsprocessen har skapats med enkelthet i åtanke. Med vårt beställningsformulär som uppdateras i realtid kan du ha full koll över din beställningsprocess.

Pixartprintings Personlgia Etiketter

Vårt lättanvända beställningsformulär låter kunder snabbt och enkelt anpassa sina projekt för att inkludera beskrivande information om varje valmöjlighet. När ditt projekt har anpassats efter etikettens storlek, material och yta så skapar vi din skräddarsydda slutprodukt.

För att säkerställa att alla våra klienter får högkvalitativa etiketter så har vår hemsida en nedladdningsbar bruksanvisning som innehåller all nödvändig information om blödytor och marginaler. Vår FAQ-sektion innehåller även information om vanliga frågor som ställs och vår kundtjänst erbjuder även ett par goda råd. Utöver det så har vi automatiskt tillgång till alla filer för att försäkra att de är över 70dpi, har rätt text och omvandlingsbana. Verifiera dimensionerna och konvertera alla Pantona färger till CMYK för en optimal utskrift.

För endast £3.50 så kommer vår grafiska formgivare även att verifiera din PDF-fil och kolla så att alla säkerhetsmarginaler, riktlinjer och layouter är i den standard som krävs.

Personliga Etikettleveranser

Som med alla våra produkter så erbjuder vi fullt personliga etiketter under 48 timmar. När du gör en beställning så måste den ske innan 17:00 för att behandlas samma dag. Den grafiska filen måste laddas upp senast 17:30 och betalningen slutförd 18:30 samma dag. Vi accepterar kreditkort, PayPal och banköverföringar. När du väl har slutfört din beställning kommer du att kunna följa den via ditt Pixartprinting-konto. Om du väljer att upphäva köpet så går det även att göra under Pixartprintingkontot så länge det inte har blivit behandlat.

Klistermärken med förädling: Silver-, guld- eller 3D-effekt

Digital förädling är en tryckmetod som gör det möjligt att framhäva utvalda delar av grafiken genom applicering av guld- och silverfolie, eller genom ett tjockt lager transparent lack. Guld- och silverförädlingen ger detaljerna en metallfinish, medan 3D-lacket ger en både visuell och taktil effekt.

Resultatet blir snygga och glänsande klistermärken att applicera på dina ytor eller ge bort till kunder och medarbetare.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar en mängd olika anpassningsbara brevpapper på nätet; såsom vykort och kuvert.