You are on the .se domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(US)
CLOSE

Egendesignade etiketter, klistermärken och stickers

Oavsett om du behöver namnetiketter, självhäftande etiketter eller personliga etiketter så kan Pixartprinting ge en snabb vändning till blygsamma priser. Etiketter gör det möjligt för företag att bifoga ytterligare information på ett stort utbud av varor och med en bra grafisk design så kan du marknadsföra ditt företag samtidigt.

Vi levererar etiketter med storlekar från 1x1cm till 30x40cm så att våra klienter kan få sina fullt anpassningsbara brevpapper när de behöver dem. Beställningsprocessen har skapats med enkelthet i åtanke. Med vårt beställningsformulär som uppdateras i realtid kan du ha full koll över din beställningsprocess.

Pixartprintings Personlgia Etiketter

Vårt lättanvända beställningsformulär låter kunder snabbt och enkelt anpassa sina projekt för att inkludera beskrivande information om varje valmöjlighet. När ditt projekt har anpassats efter etikettens storlek, material och yta så skapar vi din skräddarsydda slutprodukt.

För att säkerställa att alla våra klienter får högkvalitativa etiketter så har vår hemsida en nedladdningsbar bruksanvisning som innehåller all nödvändig information om blödytor och marginaler. Vår FAQ-sektion innehåller även information om vanliga frågor som ställs och vår kundtjänst erbjuder även ett par goda råd. Utöver det så har vi automatiskt tillgång till alla filer för att försäkra att de är över 70dpi, har rätt text och omvandlingsbana. Verifiera dimensionerna och konvertera alla Pantona färger till CMYK för en optimal utskrift.

För endast £3.50 så kommer vår grafiska formgivare även att verifiera din PDF-fil och kolla så att alla säkerhetsmarginaler, riktlinjer och layouter är i den standard som krävs.

Personliga Etikettleveranser

Som med alla våra produkter så erbjuder vi fullt personliga etiketter under 48 timmar. När du gör en beställning så måste den ske innan 17:00 för att behandlas samma dag. Den grafiska filen måste laddas upp senast 17:30 och betalningen slutförd 18:30 samma dag. Vi accepterar kreditkort, PayPal och banköverföringar. När du väl har slutfört din beställning kommer du att kunna följa den via ditt Pixartprinting-konto. Om du väljer att upphäva köpet så går det även att göra under Pixartprintingkontot så länge det inte har blivit behandlat.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar en mängd olika anpassningsbara brevpapper på nätet; såsom vykort och kuvert.

Få en offert
Vill du skapa din design kostnadsfritt?
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Namn på filen som hör ihop med denna produkt
Uppskattad leverans
Kopior
0,00
0,00
Ytterligare val
$ 4,44
×

Observera följande:

  • Om din fil inte uppfyller kraven kommer du att ombes att ladda upp den på nytt.
  • Varje gång du laddar upp en ny fil uppdateras leveransdatum enligt valen gjorda i offerstadiet.

Dina filer kontrolleras automatiskt och kostnadsfritt för att:
- Verifiera dimensioner
- Upptäcka öppna teckensnitt
- Kontrollera typsnitt och bankonvertering
- Identifiera Pantone-färger
- Konvertera alla Pantone-färger till den bästa profilen för utskriftsbegäran
- Kontrollera om det finns vitt övertryck och stansningspassagen
- Kontrollera att upplösningen är inte lägre än 70 dpi

Genom att din fil kontrolleras av en grafisk formgivare ($ 4.44) får du:
- Grafisk kontroll av säkerhetsmarginaler
- Kontroll av kantavstånd för grafiska element
- Orienteringskontroll för fram- och baksida
- Verifiering av PDF-fil för tidskrifter: storlek på rygg, antal sidor, och omslagsfil
- Korrekt grafisk layoutkontroll för att undvika vikning

Vår tjänst Freereprint skyddar dig om du eller din klient gör ett misstag när ni skapar dokumentet och gör att du kan få ett omtryck snabbt och utan extra kostnad.

- Du kan skicka en korrigerad fil för omtryck med samma egenskaper som materialet du redan fått.
- Välj Freereprint när du får prisberäkningen. Försäkringen gäller för ett enskilt omtryck med samma process.
- Du kan själv beställa ett omtryck av de försäkrade varorna direkt från ditt personliga område. Du kan begära ett omtryck fram till 18:00 den tredje arbetsdagen efter du har tagit emot produkterna.
- Dagen efter din beställning kommer vi att skicka ett bud som hämtar den felaktiga produkten.
- När vi har tagit emot den nya filen gör vi ett omtryck av jobbet inom 72 timmar.

Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjlighet att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Ange bara din PROMOCODE i angiven ruta ock klicka på "Aktivera Promocode" för att beräkna den nya ordersumman.

Din promocode kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att registrera dig hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad på nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök logga in igen och skriv koden på nytt eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
Beställningen behöver göras före 12:00.
Filen behöver skickas före 12:30 den dag som beställningen görs.
Betalning behöver göras senast 12:30 (exklusive leverans) den dag som beställningen görs (Visa, MasterCard, PayPal, banköverföring).
Leveranstiderna gäller de flesta länder. Leveranser till avlägsna platser kan ta två arbetsdagar eller mer. Filer eller betalningbekräftelser (kreditkort, PayPal och banköverföring) som mottagits efter förfallodatum kan orsaka leveransförseningar.

Tips för preparering och tryck av din fil

Du bör skicka oss en PDF, JPEG eller TIFF fil med följande egenskaper:
Bas: #base#
Höjd: #altezza#
Använd mallen för att skapa din fil korrekt. Utan skärmärken.