Displayer

Vi erbjuder det bästa urvalet av golv- och bordsdisplayer att använda både inomhus och utomhus. Från världskända leverantörer eller vår egen design. Detta praktiska och billiga kommunikationsverktyg är ett enkelt sätt för dig att synas.

Ännu en födelsedag tillsammans
massor av produkter till kampanjpriser
med upp till 40 % rabatt
T.O.M. 21/10
*ansvarsfriskrivning
*Erbjudandet gäller från kl. 8.00 den 18/10 till kl. 23.59 den 21/10 på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till -40 %. Erbjudandet gäller med längsta valbara leveranstid. Begränsat till 3 bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp för varje bearbetning är 500 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan. Rabatten kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte tillämpas på tidigare inköpta varor eller annullerade beställningar.
zoom icon
zoom icon
zoom icon
zoom icon

Tryck dina display-ställ

När du deltar i utställningar är det viktigt att ditt företag annonserar sina tjänster på ett sätt som väcker uppmärksamhet och förbättrar varumärket.

Montrar är en av de mest populära formerna av media för de som vill visa information i mer allmäna utrymmen, och Pixartprinting levererar dussintals varianter till alla våra kunder.

Pixartprintings montrar är helt anpassningsbara och gjorda med de finaste materialen för att göra det möjligt för kunden att dra nytta av en avkastning på investeringen.

Vi erbjuder utställningsmontrar, bannerställ, fjäderflaggor, bordsdisplayer och roll-ups till ett bra pris. Besök vårt onlinebeställningsformulär idag för att ta reda på mer.

Pixartprintings Anpassade Displayenheter

För att tillgodose våra kunders behov så erbjuder Pixartprinting ett brett utbud av skärmar, vilket är perfekt för återförsäljare, företag och utbildningsinstitutioner.

För de som vill göra sitt första köp av mässdisplayer, bannerställ, fjäderflaggor eller POS-displayer så levererar vi både ditt personliga tryck och det valda stativet, men kunder kan även välja att beställa ersättningsbanners.

Varje typ av mässdisplayer kan köpas via vårt onlineformulär som inkluderar illustrationer för att visa skalan på varje produkt. Kunder kan även dra nytta av våra mallar för våra bannerställ så att den grafiska filen skickas in i rätt format. För de som vill ha ytterligare hjälp så har vi vår grafiska designer smo kan verifiera den grafiska filen för en extrakostnad på 35kr.

Pixartprintings Mässdisplayleverans

Pixartprinting levererar fullt anpassningsbara brevpapper till tusentals kunder i Europa varje månad, och har investerat i den mest avancerade tekniken för att ge exceptionella resultat. Nästan alla våra mässdisplayer kan skickas inom 48 timmar, men de som har mer tid på sig kan dra nytta av en rabatterad leveranskostnad.

Att göra en beställning av en mässdisplay går enkelt tack vare beställningsformuläret, men om du känner att du behöver hjälp så kan kundserviceteamet hjälpa dig.

Pixartprinting har även en välbeskriven FAQ-sida som ger all information vad gäller beställningsprocessen, leveransen och återköp.

Relaterade Produkter

Kunder som letar efter att marknadsföra utomhus kan besöka Pixartprintings Utomhusposters-sida.