Kort i PVC

Kort i slitstark plast i flera olika modeller och för alla tillfällen; med oändliga anpassningsmöjligheter.

Tryck kort i PVC online

Klubbkort i PVC: gjorda för att hålla

Under de senaste åren har plastkorten blivit oumbärliga ting i vår vardag, och används både privat och i jobbet.

Med Pixartprintings onlinebaserade tryckeritjänster får du alltid det bästa

Tack vare vår långa erfarenhet av onlinebeställda tryck på olika material, bl.a. PVC, kan vi garantera en högkvalitativ och snabb tjänst till förmånliga priser.

Kort i PVC: ett stort utbud av produkter för alla dina behov

Våra plastkort är framtagna för att passa många olika behov och användningsområden. Allt från medlemskort och klubbkort till företagsbrickor och skräddarsydda kreditkort. Korten finns i enkelt utförande, eller i lyxversion med 3D-effekt eller termografiskt tryck i guld eller silver, Det finns möjlighet att lägga till en magnetremsa, perfekt för t.ex. bankkort eller passerkort, eller ett område med scratch-off-beläggning för att dölja t.ex. koder.

Storlekar

Samtliga kort i PVC finns i storlekarna 8,5 x 5,4 cm med rundade hörn. För vissa av korten kan man även välja tjocklek (0,5 mm eller 0,76 mm) samt transparent PVC. Specialformatet med runt eller avlångt hål, är perfekt i professionella sammanhang, där man använder t.ex. id-kort och passerkort.

Välj det PVC-kort som passar just dina behov.

Skräddarsytt

Alla erbjudna modeller kan skräddarsys med olika färger och finish och kan tryckas både på fram- och baksida. Upptäck alla våra alternativ för att hitta ditt alldeles unika kort.

Offert och köp

På vår hemsida kan du snabbt och enkelt få en offert: välj de tillval du vill ha till din produkt och gå sedan vidare till köp på bara några få sekunder.