Pixartprinting vill skicka uppdateringar om kampanjer och nyheter till dig.

Kapaskiva

Smart-x®, Sandwich, KAPA®tex och KAPA®plast: dessa fyra material består av en utvidgad kära mellan två styva ytor som garanterar tryck med utmärkt färgåtergivning. Den största fördelen med dessa flerskiktsunderlag är dess lätthet, som gör dem perfekta för skapande av displaypaneler, fotografi, bilder och informationsskyltar.

  • Två olika tjocklekar
  • Kvadratisk och formad skärning
  • Kan skyddslackeras
  • Från 14 x 14 cm
Upptäck mer!

Sandwichpaneler – Pixartprinting

Sandwichpaneler är sammansatta PVC-paneler med tryck på skivor - ett fantastiskt val för stora digitala tryck av hög kvalité på stora format på grund av dess lätta vikt, stelhet och utmärkta tryckkvalité. Eftersom tryck på Sandwich-panelen uttrycker sig annorlunda är valen många och kan variera beroende på vad du har för behov och budget.

Foam core boards består av 10mm sammansatt foamex och används ofta i konstutställningar, utomhusannonsering eller till dekoration och skyltning i både hemmet och på kontoret för stora objekt. Trycken på dessa blir mycket bra och de väger lite, vilket gör dem lätta att hänga på väggen.

Smart X är det nyaste materialet och påminner mycket om Foam core, men är mer bastant och lättare. De är utmärkta att ha till tryck som visar saker i originalstorlek eller stora väggtryck, antingen utomhus eller inomhus.

Kapaplast och Kapaptex finns båda tillgängliga i 5mm tjocka ark och är ännu ett slitstarkt och något mer prisvänligare alternativ med varierande tryckkvalité. Kapaplast har en känsla av tygduk i både textur och i färg, medan Kapaptex-tryck har livliga färger och är utmärkta att användas till fotografiska reproduktioner.

Sandwichpanelens storlekar

Samtliga av dessa material finns tillgängliga i en rad olika storlekar och finns tillgängliga för tryck i storlek och form som du själv väljer. Ett cut-to-shape alternativ finns tillgängligt för alla, vilket för det till ett utmärkt val för 3D-annonsering.

Om Sandwich-paneler inte är ditt förstahandsval för utomhusprojekt kolla då in banderoller-sektionen för ännu större utomhustryck.