Banderoller i nonwoven

Banderoller i TNT - nonwoven-tyg - är ett ultralätt underlag som är perfekt för tillfällig kommunikation i utomhusmiljöer. Trots att TNT är ett engångsmaterial ger det en hög färgåtergivning och utmärkt tryckdefinition.

  • 95 g/m²
  • Klassiskt eller formskuret format
  • Kan skräddarsys med öljetter och gummistropp

Det bästa värdet för pengarna

Billiga, lätta och enkla att bortskaffa: banderollerna i TNT är perfekta för tillfälliga event i utomhusmiljöer.

Du kan snabbt och lätt få dina banderoller i TNT, genom att utnyttja våra anpassningsmöjligheter.

Praktiska tillämpningar

Banderollerna i TNT passar alla sorters utomhusevent: från välgörenhetsevent till idrottstävlingar som sponsras av ditt varumärke, till mässor och utställningar. Dessa banderoller passar i alla sammanhang och kan även användas inomhus.

Skapa de perfekta banderollerna i TNT

Pixartprinting ger dig möjligheten att trycka banderoller i TNT som är anpassade efter dina behov. Välj mellan följande egenskaper:

  1. Material: duken i TNT (icke-tyg) är ett engångsmaterial, lätt och tryckt med sublimeringsbläck i sex färger med en upplösning på 600 dpi.
  2. Format: du kan ange den storlek du önskar, från 50x50 cm och uppåt.
  3. Orientering: välj mellan horisontell och vertikal.
  4. Tryckplacering: endast framsida.
  5. Skärning: fyrkant.
  6. Typ av tillbehör: om du väljer att använda ett tillbehör har du två alternativ. Öljetter i galvaniserad aluminium med 2,3 cm diameter, 1,5 cm från kanten. Öljetter i transparent polykarbonat (2,5 cm diameter, 1,5 cm från kanten), ger ökad drag- och slitstyrka. Bägge tillbehör kan kombineras med en dukspännare, som finns i både vitt och svart.
  7. Placering av tillbehör: du kan placera dem på endast en kant (övre, nedre, högra eller vänstra), längs två kanter (övre och nedre eller vänstra och högra) eller längs alla kanter.

Produkter att kombinera med banderoller för kravallstaket

Om du har ont om tid med ändå vill trycka våra banderoller kan du välja våra förkonfigurerade banderoller.