Målarbok

Publicera en målarbok eller skapa en samling som riktar sig till en något äldre publik. Släpp loss fantasin och tryck det du vill. Skräddarsy den på det sätt du önskar: välj format, material och den typ av laminering och förädling som passar bäst för att skapa något som verkligen uppskattas.

  • Kan beställas från ett exemplar och uppåt.

Anpassade målarböcker

Vill du skriva ut anpassade målarböcker? Det är snabbt och enkelt att göra det online med Pixartprinting. Med bara några klick kan du välja dina föredragna anpassningsalternativ, som format, orientering och papperstyp för de inre sidorna och omslaget. Dina nya målarböcker kommer att göras med häftad bindning, den snabbaste och billigaste bindningstypen. De kommer att skickas direkt till ditt hem med punktlig leverans. Ta en titt!

Utskrift av målarböcker från PDF

Våra utskriftssystem bearbetar PDF-filer i skala 1:1. Vi rekommenderar att du laddar ner Instruktionerna och Mallen från vår webbplats för att hjälpa dig att ställa in din utskriftsfil korrekt. Det tar bara några klick att lägga din beställning:

  1. Ladda ner Instruktionerna och Mallen för att ställa in din PDF korrekt.
  2. Välj dina föredragna anpassningsalternativ för att skriva ut dina målarböcker.
  3. Lämna in din beställning och ladda upp ditt konstverk för att slutföra ditt köp.

Om du har några frågor kan du be vår kundtjänst om hjälp. Du kan kontakta dem via livechatt, e-post eller telefon.

Målarböcker och andra publiceringsprodukter

I vår kategori som är dedikerad till utskrift av tidskrifter, böcker och kataloger, kan du hitta massor av andra publiceringsprodukter: broschyrer, manualer, serietidningar, osv. Vi erbjuder många anpassningsalternativ, från format till papperstyp för sidorna och omslaget. Utforska dem alla och skriv ut dina böcker med bara några klick