Transparenta klistermärken

Ett klistermärke som inte går obemärkt förbi! Välj klistermärkena med transparent effekt för att få din grafik att sticka ut på alla sorters ytor. Tillverkade i transparent polypropylen och förädlingsbara med guld-/silverfärg eller 3D-lack, blir de den perfekta gadgeten för ditt varumärke.

Transparenta Anpassade Klistermärken

Transparenta klistermärken är perfekta för att dekorera glasytor eller andra material och ger bra synlighet åt dina grafiska element. De används även för att komplettera förpackningen av en produkt eller för att skapa vackra klistermärken eller etiketter för att försluta paket. Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka Transparenta Anpassade Klistermärken i hög upplösning som är redo att appliceras var som helst du önskar. Du kan välja bland många konfigurationsalternativ, inklusive material, format, dimensioner, selektiv vittryck och spegeltryck. Upptäck dem alla och skapa dina egna Transparenta klistermärken med bara några klick!

Tryck dina Transparenta Anpassade Klistermärken online

Att trycka Transparenta Anpassade Klistermärken med Pixartprinting är enkelt. Du kan göra det via den här sidan:

  1. Välj de anpassningsalternativ du föredrar: material, format (även anpassat), dimensioner, spegeltryck, selektiv vittryck och exklusiva finishalternativ.
  2. Ladda ner Mallen och Instruktionerna från sidan. De kommer att hjälpa dig att konfigurera din utskriftsfil korrekt, vilket kommer att ge dig ett resultat som är helt i linje med dina förväntningar.
  3. Lämna in din beställning och ladda upp din utskriftsfil för att slutföra köpet.

Dina Transparenta klistermärken kommer att levereras direkt till din dörr med snabb och punktlig leverans.

Transparenta Anpassade Klistermärken i Anpassat Format

För dina Transparenta Anpassade Klistermärken kan du välja ett fördefinierat format (cirkel, kvadrat, rektangel eller oval) eller ett anpassat format. Du kan också ange de dimensioner du föredrar för dina klistermärken. I instruktionsfilen som du kan ladda ner från den här sidan hittar du all information om hur du hanterar det anpassade formatet. Vi rekommenderar att du inte skapar alltför komplexa banor för att undvika ojämna eller osäkra klipp.

Klistermärken med Transparent Spegeltryck

Transparent spegeltryck är idealiskt för Transparenta klistermärken som ska appliceras på glasytor, som skyltfönster eller bilrutor. Det ger en bildinvertering som kommer att ses korrekt utifrån när klistermärket har applicerats på ytan. Som specificerat i instruktionsfilen, om du väljer alternativet "transparent spegeltryck" behöver du bara skicka filen i normal läsriktning; vi kommer att ta hand om att göra trycket spegelvänt.

Transparenta Klistermärken och "Vittryck"

I fallet med klistermärken på transparent material är tryckfärgerna inte täckande. Som anges i instruktionsfilen rekommenderar vi att du använder alternativet "vittryck" för att skapa en opak vit bakgrund som kommer att framhäva hela eller delar av din grafik. Med alternativet "täckande vitt" kommer hela klistermärkets yta att täckas med en opak vit bas som framhäver hela grafiken. Med alternativet "selektivt vitt" kommer endast det område av grafiken som du anger att ha ett täckande tryck. För selektivt vitt krävs en specifik nivå i utskriftsfilen (se instruktionsfilen - som kan laddas ner från den här sidan - för mer information).

Transparenta Klistermärken med Specialfinish

För att förgylla dina Transparenta klistermärken kan du också lägga till en specialfinish. Du har möjlighet att välja bland följande alternativ:

  • Lack med reptåligt skydd: skyddar klistermärket mot repor och UV-strålar.
  • Matt laminering: genomskinlig skyddsfolie med matt yta.
  • Blank laminering: genomskinlig skyddsfolie med blank yta.
  • Laminering med mjuk yta: genomskinlig skyddsfolie med en mjuk yta som känns bra att röra vid.

För att lägga till finishen krävs en specifik nivå i utskriftsfilen. Se instruktionsfilen för mer information.

Klistermärken med Transparenta Klistermärken och andra klisterprodukter

Förutom Transparenta klistermärken kan du i vår omfattande katalog hitta många andra modeller av anpassade klistermärken, uppdelade efter material och format: vita klistermärken, holografiska klistermärken, resinbelagda klistermärken, skurna klistermärken och arkklistermärken... Hitta lösningen som passar dig bäst och skapa dina nya klistermärken med bara några klick!