Provpaketet reklambanderoller

Reklambanderollerna är det perfekta verktyget för att förmedla ditt budskap i utomhusmiljöer. Men vilket material ska man välja? Beställ vårt provpaket så får du möjligheten att känna på de 13 olika underlagen vi erbjuder, vart och ett lämpat för olika användningsområden och kommunikationsbehov.

 • Med eller utan logga
 • Med informationsbroschyr

Beställ provpaketet för dina reklambanderoller

Reklambanderoller har en enorm potential för marknadsföring. Men du måste se till att använda rätt material för rätt tillfälle. Vad omgivningen eller sammanhanget än är, behöver du det perfekta underlaget.

För att hjälpa dig att välja och förse dig med en provbit innan beställning, erbjuder vi dig prover av våra 13 underlag för reklambanderoller. Inuti provpaketet hittar du även exempel på öljetterna som behövs för upphängning av banderollerna. De finns i både aluminium och polykarbonat, varav den sistnämnda är genomskinlig och lättare står emot tidens gång.

Provpaket för reklambanderoller i pvc

Sex olika typer av pvc-banderoller står till ditt förfogande. De är hållbara och särskilt anpassade för att tåla utomhusmiljöer.

 • Extreme Classic 500 g: En billig och mångsidig banderoll som håller i upp till tre år utan skydd. Perfekt för utomhusmiljöer.
 • Extreme Classic 650 g: Detta underlag ger bättre tryckresultat jämte versionen på 500 gram, det är tåligt och har längre hållbarhet. Rätt val för event både i utomhusmiljöer och vid offentliga sammanhang.
 • Extreme backlight 450 g: En billig och lätt vinylbanderoll som används med bakgrundsbelysning. Utformad för kommunikation i nattmiljö eller lokaler med dålig ljus.
 • Extreme blockout 600 g tvåsidig: Denna flerskiktiga banderoll är gjord av två tryckbara yttre lager av vit pvc, samt ett inre lager av svart pvc som hindrar att ljus skiner igenom. Om du söker ett underlag som kan läsas från båda sidor och placeras på vägar med trafik från två håll, är detta UV- och vädertåliga material rätt för dig.
 • Flamsäker Ecoflat 398 g: Ett flerlagrigt material gjort av pvc- och pet-plast med skrynkelfri behandling. Har en slät yta och grå baksida som blockerar ljus och ger en oförändrad återgivning av bilderna.
 • Flamsäkert mesh-nät 260 g: Banderoll i mikroperforerad pvc, anpassad för att tåla blåst på broar och byggnadsställningar.

Provpaket för reklambanderoller i tyg

Låt oss gå vidare till våra sju underlag i tyg. Ett lätt och flexibelt material, perfekt för banderoller och mycket mer.

 • strong>Tyg av 100 % polyester 235 g: Ett tvättbart tyg med skrynkelfri behandling, perfekt för banderoller och flaggor inomhus. Tyget absorberar inte fukt vilket gör det vattentätt och smutsbeständigt.
 • strong>Elastiskt tyg 215 g: Ett tyg av polyester med lätt elasticitet och skrynkelfri behandling. Står emot kemikalier och nötning, och är perfekt för sammanhang som kräver stabilitet och hållbarhet (upp till tre år utomhus).
 • strong>Vindtätt flaggtyg 115 g: Den bästa materialtypen för flaggor. En vindtät och slitstark banderoll som håller i många tvättar.
 • strong>Flaggtyg deluxe för inomhusbruk 130 g: Tack vare dess ljusstyrka och den höga färgåtergivningen som tyget kan återge, är detta det bästa valet för sofistikerad dekoration inomhus.
 • strong>Tyg för bakgrundsbelysning 150 g: Det perfekta polyestertyget för mörka och nattliga miljöer. Tyget är gjort av en tät väv som låter ljus tränga igenom och ger en detaljerad återgivning av dina bilder. Färgerna är ännu klarare och skarpare med en ljuskälla bakom underlaget.
 • strong>Tyg med matt baksida 240 g: Ett polyestertyg med tät väv och en matt, svart baksida av polyamid som blockerar ljus och lämnar bilderna oförändrade.
 • strong>Lätt nonwoven-tyg 95 g: En banderoll gjort av mycket lätt nonwoven-material som erbjuder lysande färgåtergivning. Det rätta materialet för användning inomhus eller tillfällig upphängning utomhus.

Begränsa dig inte till provpaketet: vi har andra erbjudanden för dig

När du har testat produkten kan du med säkerhet fortsätta till beställningen av dina reklambanderoller. Du kan dessutom prova material för många andra typer av varor: våra provpaket gör att du alltid kan vara säker i dina val.